RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Витягують із жінок всю енергію: п'ять імен чоловіків-"вампірів"

Існують такі чоловічі імена, володарі яких мають славу енергетичних вампірів, які буквально харчуються позитивною енергією та силою жінки. Природжені маніпулятори та психопати, які стали професіоналами з вимотування нервів, носять п'ять імен.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: Здатні бачити більше, ніж інші: п'ять "містичних" жіночих імен

Петро

Такі чоловіки рідко показують свої справжні почуття, чим часто кривдять близьких людей. Вони зазвичай обирають собі у супутниці виключно слабких та добропорядних жінок. Петро дуже часто самостверджується у стосунках.

Геннадій

Володарі такого імені хитрі та потайні. На перший погляд, вони білі та пухнасті, однак потім перетворюються на справжніх звірів. Геннадії здатні замучити дружину різними придирками. Тоді як їй заборонено говорити проти нього що-небудь.

Валерій

Такі чоловіки справжні егоїсти і можуть зовсім не цікавитися життям другої половинки. Ще вони дуже дбають виключно про свою зону комфорту.

Ігор

Ігорі дуже ревниві та егоїстичні. Міцної родини з такими товаришами не вийде. Або ж дружині доведеться щодня вислуховувати "наїзди" та терпіти сварки.

Давид

У Давида язик без кісток. Якщо йому буде щось не до вподоби - він обов'язково це оголосить дружині прямо в лице без прикрас. Цей чоловік навряд чи зрозуміє, що його прямолінійність може завдавати болю.

Як писав "Апостроф", раніше були названі найжадібніші чоловіки за іменами.