RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Топлять проблеми у склянці: названо знаки Зодіаку, які люблять випити

Представники деяких знаків Зодіаку є затятими противниками алкоголю в той час, як інші ніколи не відмовляться від келиха шампанського, а іноді й зовсім не знають заходів.

Хтось головний любитель спиртного серед зодіакальних сузір'їв, розповідає "Апостроф".

Скорпіон

Ці люди виглядають жорсткими зовні, але сприймають все близько до серця. І за найменших труднощів, вони не намагаються розв'язати проблеми, а починають "топити" їх у пляшці. Коли Скорпіон випиває, він стає більш м'яким та товариським і тоді йому легше підтримувати стосунки з оточуючими. Відмовитись від спиртного Скорпіонові досить важко, тому потрібно намагатися тримати себе в руках, щоб не стати п'яницею.

Читайте також: Їм краще не наливати: чотири знаки Зодіаку, які не вміють пити алкоголь

Риби

Представники цього знаку Зодіаку пити не вміють і вже після першого склянки спиртного можуть почати робити дурниці. Коли Риби випивають трохи більше, то здатні робити безрозсудні вчинки. Також багато риб полюбляють випити на самоті, щоб подумати про вічне, а це є прямим шляхом до алкоголізму.

Близнюки

Близнюки мають неймовірну харизму, вони веселі та люблять блиснути знаннями в суспільстві. Алкоголь сприяє розкутості й без того товариських представників знаків Зодіаку, проте, слід зазначити, що вони навіть під градусом зберігають пристойний вигляд і самоконтроль. Небезпека для Близнюків полягає у їх подвійній натурі, адже навіть коли поряд немає друга, завжди можна випити із самим собою.

Раніше ми писали, які знаки Зодіаку не встоять перед алкоголем.