RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Спершу аркан "диявола", а потім бойові дії в Україні вщухнуть: астролог дала прогноз на 2023 рік

2023 може стати не найлегшим не лише для України, а й для всієї планети. Історія показує, що серйозні катаклізми відбувалися саме за рік Чорного Водяного Кролика. Це авіакатастрофи, стихійні лиха, державні перевороти.

Про це УНІАН розповіла Яна Тимощук.

Читайте також: Удари по інфраструктурі скоро будуть неактуальними: таролог дав прогноз для України на три місяці

Вона спрогнозувала, що проблеми будуть у багатьох країн. Зокрема, японці мають бути готовими до цунамі. А ось у Російській Федерації у цей період взагалі буде максимально неспокійно.

"Однак країна-агресор влаштовуватиме теракти, і це може вплинути на Україну... Взагалі, варто очікувати на небезпеку з води. Можливо, в Україні буде повінь. Або РФ може завдати ударів із Чорного моря. Також можливо, що рашисти вирішать підірвати греблі, що також призведе до повені та трагедій…” – попередила про небезпеку Тимощук.

Водночас експерт розповіла, що у нашій країні у 2023 році інших масштабних катаклізмів не видно. Але потрібно приготуватися до небезпечного періоду, який настане у лютому, березні та квітні. Ці місяці пов'язані з "арканом диявола" – через п'ятнадцять місяців від початку повномасштабного вторгнення РФ активні бойові дії поступово припинятимуться.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" також розповідав про те, коли, за словами астролога, чекати на повну перемогу України. Він заявив, що має відчуття наближення перемоги і розуміння, що в найближчому майбутньому українці опиняться на святі цієї перемоги.