RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

У лютому буде чотири важливі дати: фінансовий гороскоп на місяць для всіх знаків Зодіаку

Деяким знакам Зодіаку не варто чекати романтики в День святого Валентина, лютий - місяць поступового розвитку раніше розпочатих проектів і справ, що зупинилися, але не варто занадто різко рватися вперед - це загрожує розчаруваннями.

Про це розповіла астролог Марина Скаді, пише "ТСН".

Ключові дати лютого:

  • повний місяць у Леві 05.02 - гарний час для заяви про себе, демонстрації своїх робіт, просування власних інтересів;
  • інгресія Меркурія на знак Водолія 11.02 допоможе вдихнути життя в проекти, знайти друзів та однодумців, по-новому поглянути на ситуацію;
  • 19 лютого о 00:35 за київським часом Сонце входить у знак Риб – прийде творче натхнення та романтика;
  • 20 лютого молодик у Рибах о 09:05 відкриває новий місячний місяць, який стане дуже важливим для всього цивілізованого світу.

Фінансовий гороскоп на лютий для всіх знаків Зодіаку

Овен

Істотних досягнень не очікується, але місяць буде продуктивним для тих, чия діяльність пов'язана із творчістю та інтуїцією. Лютий принесе нові знайомства, життя буде яскравим та повним романтики.

Телець

Є ймовірність не отримати матеріальну винагороду за свою працю, проте не варто впадати в песимізм, краще зайнятися пошуком партнерів. Необхідно дати собі відпочити та відновити сили.

Близнюки

Астролог не радить приймати важливі рішення та брати на себе зобов'язання до 7 березня. А ось рішення про поїздку буде вдалим - там є шанс зустріти людину, з якою в майбутньому можливе перспективне партнерство.

Рак

Сумніви щодо роботи допоможуть вирішити колеги. Виникне потреба відволіктися від справ та змінити обстановку - відпочинок допоможе по-новому подивитися на ситуацію та знайти продуктивне рішення.

Лев

Лютий принесе вирішення давньої проблеми, допоможе зрушити ситуацію з мертвої точки. Є шанс покращити матеріальне становище дізнатися про себе щось нове. У відносинах з оточуючими слід проявити максимум терпіння.

Діва

Увага до інформації допоможе знайти нові джерела ресурсів та підтримки. Варто знайти час для заняття тим, що приносить радість, не забуваючи про відпочинок. Лютий порадує фінансовою стабільністю, але знадобиться наполеглива праця.

Читайте також: Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким найбільше пощастить у лютому

Терези

Останній місяць зими розширить обрії, будуть нові зустрічі, цікаві місця. Астролог радить бути активними та не відмовлятися від подорожей. Однак не варто ухвалювати поспішних рішень.

Скорпіон

У лютому стабілізується фінансова сфера, але ділові відносини пройдуть випробування на міцність. Всю енергію потрібно направити на справи, це допоможе досягти бажаних результатів. Не варто боятись брати на себе відповідальність.

Стрілець

Девіз місяця - практичність та поступове просування вперед. Успіх задуманого залежить від готовності виконувати свої зобов'язання та бути максимально організованим. Необхідно скласти план і чітко слідувати йому.

Козеріг

Успішними будуть реклама, обдумані покупки, у тому числі великі. Потрібно також бути дуже уважними, щоб не проґавити нові можливості. Ймовірно, Козеріг зможе знайти нові шляхи для досягнення своїх цілей.

Водолій

Місяць принесе довгоочікуваний перепочинок, можливість озирнутися. Хороші поради можуть дати оточуючі. Спільна робота не тільки дасть результат, а й зблизить. Найбільш успішними будуть саме колективні зусилля.

Риби

Хоча Риби відчують приплив сил та підвищення працездатності, не варто впадати в індивідуалізм – важливим є і партнерство з колегами. Представникам знака вдасться добре зарекомендувати себе та отримати підвищення.

Раніше "Апостроф" розповідав, на які три знаки Зодіаку чекають радикальні зміни в лютому.