RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

На жінок трьох знаків Зодіаку чекають серйозні випробування в лютому

Астрологи поділилися любовним гороскопом на лютий і назвали три знаки Зодіаку, представницям яких останній місяць зими принесе труднощі.

Про це пише Actualno.com.

Водолій

Жінка-Водолій цього місяця може зіткнутися зі стресами. Це може бути пов'язане з сімейними проблемами, непорозуміннями у стосунках чи проблемами на роботі. Щоб зменшити напругу, астрологи радять приділяти час йозі чи медитації. Також варто добре висипатися та уникати зайвої емоційності.

Риби

Жінка-Риби відрізняється чутливим характером, а в лютому її емоції битимуть через край. Важливо зберігати позитивний настрій та зосередитись на хороших речах у житті. Не варто дозволяти поганим думкам та тривожності володіти своїм настроєм. Повернути самовладання допоможе спілкування з друзями та творчість.

Читайте також: Який день у лютому 2023 буде найщасливішим для вашого знаку

Козеріг

У лютому жінка-Козеріг може зіткнутися з труднощами у спілкуванні, що може призвести до непорозумінь та суперечок. Щоб уникнути цього, потрібно більше уваги приділяти слуханню співрозмовника та не поспішати відповідати. Астрологи радять знаходити час для того, щоб побути наодинці із собою, що допоможе відновити душевну рівновагу.

Раніше "Апостроф" розповідав, на які три знаки Зодіаку в лютому чекає успіх в коханні.