Лайм

Який день у лютому 2023 року буде найщасливішим для вашого знаку Зодіаку

Дізнайтесь прогноз від фахівця

Деяким знакам Зодіаку експерти з астрології пророкують дев'ять кіл пекла у лютому, які їм доведеться пройти. Однак не поспішайтесь засмучуватись, якщо ви раптом опинилися у їх числі. Ситуація може обернутися несподіваним, приємним для вас чином, і другий місяць року вже не задаватиметься вам таким поганим. Астролог та мотиваційний оратор Кейт Роуз розповіла порталу YourTango про сприятливі дні у лютому для кожного знаку Зодіаку.

Фото: unsplash

Овен

Найщасливіший день місяця: середа, 22 лютого

За словами фахівця, лютий для вас буде насичений різноманітними подіями. Більше того, лютий – про вас і для вас. Ближче до кінця місяця астролог прогнозує вам перехід до іншого рівня життя. Ця удача триватиме для вас аж до кінця травня – допоки Юпітер остаточно не вийде з вашого знаку.

Телець

Найщасливіший день місяця: субота, 11 лютого

Меркурій – планета спілкування та думок, а також володар розуму. І оскільки цього місяця він переходить у знак Водолія та активує ваш сектор кар’єри, готуйтесь до щасливих можливостей та кар'єрного росту.

Спеціаліст також пояснює, що Водолій є інноваційним і вважає за краще робити речі не так як усі, а це означає, що повинні бути готові до того, що діяти потрібно рішуче та впевнено. Тоді прийде успіх, якого ви так прагнете.

Читайте також: У лютому буде чотири важливі дати: фінансовий гороскоп на місяць для всіх знаків Зодіаку.

Близнюки

Найщасливіший день місяця: субота, 11 лютого

Водолій керує всіма аспектами, пов’язаними з удачею. Він також керує філософськими та духовними прагненнями. І оскільки цього місяця Меркурій переходить до цього знаку Зодіаку, настав час зрозуміти, що насправді є для вас важливим. Лютий – ідеальний місяць для того, аби усвідомити ваші щирі бажання та почати рухатись у напрямку їх реалізації.

Рак

Найщасливіший день місяця: понеділок, 20 лютого

Венеру найчастіше вважають богинею кохання, однак також вона відповідає за нерухомість та фінанси. Тому якщо у вас є справи, пов’язані з цими темами, вони матимуть позитивні зміни у середині місяця, коли Венера увійде у знак Овна.

Астролог радить користуватися можливостями, які будуть перед вами з'являтися, аби вийти із зони комфорту та сробувати щось нове. Не бійтесь ризикувати, адже астрологія на вашому боці.

Фото: unsplash

Лев

Найщасливіший день місяця: понеділок, 20 лютого

Енергія Овна відповідає за нові емоції у вашому житті, тому не бійтесь відкривати свій розум для нового досвіду та вражень.

Крім того, оскільки цього місяця Венера переходить у цей вогняний знак, ви отримуєте прилив мотивації. Не дозволяйте своїм старим негативним думкам пропустити важливу можливість – тоді удача точно не залишить вас.

Діва

Найщасливіший день місяця: понеділок, 27 лютого

Перша чверть місяця матиме важливе значення для вашої кар'єри. Експерт наголошує, що перша чверть місяця – найкращий час позубутися того, що вам більше не потрібно.

Також лютий – вдалий час для того, аби зупинитися та проаналізувати життєвий етап, на якому ви зараз знаходитесь. Коли позбудетесь факторів, які лише забирають вашу енергію, удача від вас вже нікуди не дінеться.

Терези

Найщасливіший день місяця: понеділок, 27 лютого

Оскільки зараз у вашому особистому життті відбуваються інтенсивні позитивні зміни, астролог радить зосередитися на питанні, яким своє життя ви бачите в майбутньому. Найкраще – відпустити образи минулого задля того, аби мати змогу піти далі та відкритися новому. Тоді нарешті вдасться отримати все те, про що так довно мріяли.

Скорпіон

Найщасливіший день місяця: четвер, 16 лютого

Паллада - це астероїд, який уособлює мудрість і битву, яку іноді потрібно вести, щоб отримати успіх у житті. А Паллада, яка знаходиться під знаком Рак, представляє мужнього воїна, який відмінно справляється зі своїми емоціями. Тому ваша сила, яку обіцяє принести із собою лютий, здатна буде відкрити вам двері в абсолютно нове життя. Є одна умова: не бійтеся відпустити минуле.

Читайте на тему: Найщасливіші в стосунках: три знаки Зодіаку, яких у лютому чекає успіх у коханні.

Фото: unsplash

Стрілець

Найщасливіший день місяця: неділя, 5 лютого

Для вас лютий - час величезної внутрішньої сили. У вас може з'явитися бажання змінити обстановку та побувати у новому для себе місці, тож не відмовляйте собі у цьому. Адже ваша здатність розуміти істинні бажання та мотивація йти до кінця - це те, що дозволить вам усвідомити, що удача, яку ви шукали, завжди була всередині вас.

Козеріг

Найщасливіший день місяця: понеділок, 27 лютого

Козерогам час зосередитися на своєму здоров'ї. Також варто приділити достатньо уваги для покращення вашого загального добробуту та дати собі відповіді на питання, яких давно боїтеся. Це допоможе в реалізації бажань та запросить у ваше життя удачу.

Приділяйте час фізичному, емоційному та духовному здоров'ю - це основа всього іншого у вашому житті.

Водолій

Найщасливіший день місяця: понеділок, 20 лютого

Лютий може принести вам можливість додаткового заробітку, і якщо ви не пропустите її, ваш фінансовий стан значно покращиться. Наразі заробіток відображає вашу самооцінку, тому зосередьтесь на тому, аби він вас задовольняв.

Риби

Найщасливіший день місяця: середа, 22 лютого

2023-й – вдалий для вас рік, і лютий буде доказом цьому. Цього року ви нарешті відчуєте, що у вас є енергія, необхідна для здійснення мрій. Також корисним є те, що Сатурн перейде у ваш знак на початку березня, тому все, що відбувається зараз, також буде частиною вашого довгострокового майбутнього. Насолоджуйся цим, Риби, адже ви справді на це ви заслужили.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Крашанки без хімії: фарбуємо яйця в різні кольори натуральними барвниками

Як у домашніх умовах зробити оригінальні крашанки на Великдень різного кольору за допомогою чаю каркаде, червоноголової капусти та куркуми

Рецепт для справжніх поціновувачів шоколаду: як приготувати шоколадну паску на Великдень

Як у домашніх умовах приготувати вологу паску з двома видами тіста та шоколадною скоринкою, щоб здивувати своїх близьких на Великдень  

Чистий четвер 2024: що не можна робити в цей день, традиції і обряди

Що можна, а що не можна робити у Чистий четвер 2 травня - традиції, обряди та заборони церковного свята Страсного тижня перед Великоднем