RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Астролог розповів, як боягузливість Путіна може вплинути на результат війни

Уже в лютому президент Росії Володимир Путін, який знову почав лякати світ "ядерною дубиною", може раптово заявити, що всі цілі так званої "СВО" виконані і несподівано ухвалити рішення про закінчення війни. Однак можливий і інший сценарій – новий наступ РФ на Україну.

Такий прогноз дав астролог Влад Росс, пише "Главред".

Він додав, що весь лютий Марс перебуватиме у знаку Близнюки, а це - один із показників, що Україні поставлятиметься різноманітна колісна та гусенична техніка.

"До того ж, Близнюки – це знак Повітря, тому це також може говорити про те, що нашій країні буде поставлено винищувачі F-16. Плюс Меркурій у Водолії, тобто два знаки повітряної стихії, тому постачання літаків Україні прямо напрошується", - пояснив свою думку астролог.

Читайте також: У Путіна нічого не вийде: чому Росія не зможе захопити Донбас до березня - думка ISW

За словами Росса, лютий також стане місяцем розмов, переговорів, угод.

"Путін у лютому раптом може сказати, що виконані всі цілі "СВО", і несподівано ухвалити рішення про закінчення війни. Він – боягуз, і він чудово знає, що як тільки Україна почне отримувати літаки, Росія програє війну. Але якщо ж він зовсім божевільний, то в лютому в чергове почне наступати на Україну", - резюмував Росс.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астролог Альбіна Пономаренко дала прогноз щодо термінів завершення війни в Україні.