RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Притягують неприємності: п'ять імен чоловіків, які легко піддаються впливу чорної магії

Деякі чоловіки можуть протистояти викликам долі й ощасливлювати людей поруч, тоді як інші не здатні вирішити навіть свої проблеми й легко піддаються впливу чорної магії.

Астрологи розповіли для "Мета", власники яких чоловічих імен притягують неприємності.

Павло

Читайте також: Повільні та безвідповідальні: чоловіки з якими іменами завжди спізнюються

Павло має схильність до шкідливих звичок, зокрема, до зловживання алкоголем, що значно послаблює його енергетику й робить вразливим до впливу чорної магії. Усі ці фактори приносять у життя Павла чимало проблем.

Дмитро

Дмитро не вміє вчасно зупинитися в пошуках кохання: одного разу він може образити дуже небезпечну жінку, яка не залишить кривдника у спокої і накличе на нього купу неприємностей.

Артур

Самозакохані Артури не бачать людей навколо, унаслідок чого в їхньому житті виникають труднощі з комунікаціями. Інколи їхня егоцентрична поведінка може викликати вкрай негативну реакцію з боку оточення, через що в них збільшиться кількість проблем у житті.

Валерій

Чорна магія дійсно може мати вплив на Валеріїв, адже в таких чоловіків зазвичай слабке енергетичне поле. Їм у житті все складно дається: і робота, й особисте життя, і самовдосконалення.

Ілля

Ілля ще з дитинства має вразливу нервову систему: він важко переносить стресові ситуації, не вміє вести дискусії тощо. Деякі недоброзичливі люди можуть скористатися таким характером Іллі.

Раніше "Апостроф" повідомляв про два чоловічі імені, на власників яких проллється "грошовий дощ".