RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

Путін любить символічні дати: астролог назвав терміни ймовірного нового наступу на Україну

Під час ймовірного повторного масштабного наступу Путін, ймовірно, спробує оточити Київ, а також заволодіти Рівненською АЕС – найнебезпечнішим буде період напередодні 24 лютого, річниці повномасштабного російського вторгнення.

Таку думку висловив астролог Влад Росс у коментарі Главреду.

За його словами, Путін надто любить символічні дати й тому зробить усе можливе, щоб 24 лютого стало початком війни з новою потужністю.

"22-25 лютого складеться дуже жорсткий аспект Марса – планети війни. Тому в річницю нападу Росії на Україну орки, їхнє 300-тисячне військо може знову почати наступати на нашу країну", – додав Влад Росс.

Зокрема, найімовірніше наступ на сході країни, однак, якщо погода дозволятиме війська також можуть почати просуватися з півночі та на території Білорусі.

Читайте також: Розділить наше життя на "до" та "після": нумеролог назвала переломну для України дату

"Путін хоче оточити Київ, а також заволодіти Рівненською АЕС. На мій погляд, ймовірність повторного наступу на Київ ближче до кінця лютого – 50%, на Рівненську АЕС – більше. Хай там як, основні бої будуть у Донецькій області, адже головна мета Путіна зараз – взяти Слов'янськ та Краматорськ”, – заявив Влад Росс.

Він також додав, що суттєвої небезпеки для Запорізької та Дніпропетровської областей у лютому не передбачається. Водночас ситуація може дещо загостритися і навіть можливі невеликі прориви супротивника, проте великого настання російських військ у цьому напрямі не буде.

"Більш того, у Запорізькій області, швидше, ЗСУ несподіваним чином створять виграшні комбінації", - додав Влад Росс.

Астролог також спрогнозував і хороші події – за його словами, що б не задумав Путін та його ворожа армія, це все перетвориться на особистий жах президента РФ.

"Якщо російські війська підуть у наступ, Путін точно програє, на Росію чекатиме повна поразка вже в березні-квітні 2023 року, а в червні, можливо, вже й Крим буде під контролем України, якщо не весь, то більша його частина", — резюмував Влад Росс.

Раніше ми писали, які місяці для України, за словами астролога, стануть переможними для України.