RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

Всі новини

У них завжди все виходить: шість рекордсменів з везіння серед знаків Зодіаку

Астрологи розповіли, хто з представників гороскопу найкраще вміє зберігати таємниці та назвали шість знаків Зодіаку, яким часто щастить.

"Апостроф" розповідає, хто за гороскопом - улюбленець долі.

Терези

Терези - найщасливіший знак, саме вони найчастіше очолюють списки найбагатших людей світу. Вони здатні на ризик і найчастіше досягають поставленої мети. Однак вони також глибоко цінують свою сім'ю та друзів.

Скорпіон

Ці люди впевнено йдуть до успіху, вони мають для цього всі якості. Але одна особливість може все зіпсувати. Скорпіон дуже залежить від своїх близьких. Вони можуть як надихнути його на подвиги, так і "підрізати крила".

Телець

Вони прагматичні, врівноважені та ніколи не приймають імпульсивних рішень. До того ж вони працездатні та досягають успіху в роботі та власному бізнесі. Багато душевних сил вкладають Тельці і в сім'ю, яка є дуже важливою для них.

Овен

Овен - яскравий і цілеспрямований, він приречений успіх і у кар'єрі, і у коханні. Вони здатні вести за собою людей, запалюючи і надихаючи їх. Також вони енергійні та розумні, а також люблять долати труднощі.

Читайте також: Завжди згадують минуле кохання: кому за гороскопом важко забути колишні стосунки

Риби

Чутливі та мрійливі представники знаку часто краще відійдуть в сторону, ніж стануть боротися за своє місце під сонцем. Проте матеріальні цінності для них вторинні, вони більше цінують духовний вимір, де Риби цілком успішні.

Діва

Успіх Діви не випадковість, а закономірність, вона створює його по цеглинці, маючи чіткий план. Крім того представники знаку розумні та амбітні. Вони невтомно працюють, поки не досягнуть поставленої мети.

Раніше "Апостроф" розповідав, яким знакам Зодіаку не можна довіряти секрети.