RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

Попереду на нас чекає перемога: астролог назвала сприятливі для ЗСУ місяці

Сприятливими для України є червень та липень, протягом яких армія може отримати нове озброєння, необхідне для успішного контрнаступу.

Подібний астропрогноз озвучила астролог Яна Тимощук.

За її словами, найближчим часом для України настане сприятливий період. Протягом червня та липня, як стверджує астролог, Київ може отримати нове озброєння та успішно провести контрнаступ.

Читайте також: Хід війни кардинально зміниться: астрологи назвали ключові дати 2023 року

"Там у нас з точки зору астрології та таро ці місяці найсприятливіші. Ще три місяці постачання того озброєння, яке нам потрібне" , - продовжила Тимощук, озвучуючи астропрогноз для України.

Окремо астролог прокоментувала загальну мобілізацію та зазначила, що зараз важко сказати, чи буде масштабний призов до армії успішним. Тимощук нагадала, що Силам оборони не вистачає професіоналів і в країні постійно проходить навчання новоприбулих бійців.

"Влада постійно розглядає багато варіантів, стратегій розвитку. Карта "три кубки" - карта переможна. Вона каже, що зрештою ми беремо не кількістю, а статегією. Ми знаходимося в новому вимірі, у нас новий підхід з погляду духовності. У нас особливий дух, який стає для нас бронею, нас стає багато не за кількістю, а за нашою енергією", - додала астролог.

Раніше ми публікували астропрогноз для України на 2023 рік.