RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

"Червоний терор, ріки крові та період пожеж": астролог назвав строки краху Москви

Астрологічна карта Москви показує, що революційна ситуація в столиці РФ складеться вже у 2024 році та отримає розвиток у 2025 році.

Такий прогноз зробив засновник Ведичної Академії Шрінатджі, ведичний астролог Алакх Ніранжан.

За його словами, Москва – це місто, яке несе частину карми всієї держави.

Читайте також: Спочатку небезпечний період, а потім відновлення територій: астролог назвав ключові місяці 2023 року для України

"З січня 2023 року спалахнуть репресії. У квітні Москва почне втрачати контроль над регіонами. У липні розпочнуться внутрішні бродіння народу і напруга до краю. Великі проблеми у влади Москви починаються з жовтня 2023 року", - розповів астролог.

Алакх Ніранжан зазначив, що люди, які керують Москвою, виявляться на межі радикальних та кардинальних змін і у листопаді 2023 року мегаполіс потрапить у період "пожеж" - це можуть бути теракти, протести та повстання.

Влада буде розгублена, - передбачив ведичний астролог.

Цьому сприятиме зростання загиблих на фронті москвичів. Плюс до цього буде колосальний відтік людей та капіталів із Москви.

А вже з кінця 2023 року напруга в Москві виходить на принципово новий рівень, зазначає він, проводячи історичні паралелі з 1610 роком – захопленням Москви, 1917-18 роками – революцією, "червоним терором" та річками крові, масовою експропріацією та вбивствами.

З лютого 2024 року починається неймовірно важкий час у Москві, де буде спроба зміни влади. У квітні-травні 2024 року будуть спроби привести ситуацію в спокійніший вигляд, але це буде складно, оскільки буде дуже багато всяких "підкилимних ігор" і нерозуміння, куди треба рухатися. До кінця року частина керівних еліт просто втече з Росії.

Тим часом, умови життя для населення стануть неймовірно жорсткими. Вже до кінця 2024 року московська влада перейде до рук народу. З листопада 2024 року відбуватимуться події, які точнісінько повторюють події 1905 року, і головне – становлення Держдуми, як органу якоїсь народної влади.

2025 року прийде нестабільний період, розпочнуться відкриті масові виступи з можливим розстрілом протестувальників, будуть спроби стабілізації, будуть перевибори влади.

"Але до кінця 2025 року будуть події, які стануть попередником революції. А повноцінний переворот із терором Москві світить вже у 2026 році", - розповів Алакх Ніранжан.

Нагадаємо, раніше Алакх Ніранжан розповів, що активна руйнація Росії аж до її розпаду почалася давно.