RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

Фінансові проблеми у Стрільців та сплеск емоцій у Козерогів: гороскоп на 16 лютого

Астрологи, які раніше назвали три знаки Зодіаку, які не вміють вибачати, наразі озвучили прогноз для всіх знаків на четвер, 16 лютого.

Про це повідомив "Апостроф".

Читайте також: Порушники спокою: шість знаків Зодіаку, які люблять створювати хаос та неприємності

Овен

У Овнів на першому місці можуть опинитися ті чи інші обов'язки, питання кар'єри чи професії. Можливі розбіжності з авторитетними чи старшими віком людьми. Це слушний момент для того, щоб перевірити відповідність своїх амбіцій та очікувань реальності, особливо у професійній сфері. День дає стимул для особистого зростання, але не варто братися за великий обсяг завдань.

Телець

Тельцям день додасть впевненості у всьому, що пов'язане з їхніми природними нахилами та базовими потребами. Їхні таємні амбіції та додаткові бажання можуть бути не задоволені (що для них часом на краще), але в більшості справ вони можуть розраховувати на удачу або хоча б на передбачуваність.

Близнюки

Близнюків можуть відвідати знайомі неприємні думки, побоювання та підозри. Вони здатні блокувати їхню ініціативу явно або підривати їхню впевненість у собі поступово. Зірки нагадують, що найскладніший і гостріший період уже позаду, а на порядку денному залишкові проблеми.

Рак

Ракам важливо опинитися у відповідному середовищі або стати більш чуйними до вимог навколишнього оточення. Однією з умов успіху, особливо професійного, цього дня буде готовність примирити свої особисті переконання та амбіції зі світоглядом та потребами інших людей — насамперед колег, начальства та цільової аудиторії.

Лев

Обставини змусять Левів тимчасово відступити від своїх ідеалів чи піти їм у чомусь наперекір. Левам-ідеалістам і романтикам належить поринути в нюанси реального життя і вирішувати нагальні питання — наприклад, пов'язані з роботою, здоров'ям, вихованцями або неприємними побутовими обов'язками.

Діва

Діви процвітають завдяки своїм природним талантам, давнім захопленням, професійному чи творчому досвіду. День підходить для опрацювання практичних деталей креативного проекту або, навпаки, для внесення розумної частки креативу в рутинні процедури.

Терези

У Терезів на першому місці можуть виявитися справи домашні, житло та господарство. Також може вимагати уваги господарська чи бюрократична сторона професійної діяльності. Причиною напруженості може стати розширення володінь, територіальна чи партнерська суперечка, конкуренція, бажання догодити важливим гостям, батькам, клієнтам, землякам, іноземцям чи авторитетним людям.

Скорпіон

Скорпіони можуть чекати підтримки від старих друзів, і їм не варто дивуватися, якщо її поменшало: ситуація змінюється і трансформує колишні зв'язки. Можлива термінова справа, сплеск емоцій у зв'язку з повідомленням чи подією. Успіх доведеться швидко "ловити".

Стрілець

Обставини змусять Стрільців стати реалістами. Якщо напередодні вони надто розслабилися, замріялися та відірвалися від дійсності, події цього дня їх протверезять. Прийде почати рахувати гроші або згадати про дієту. Може бракувати коштів на додаткові витрати, потреби дітей, оплату кредитів чи престижних задоволень, участь у грі чи розвиток великого проекту.

Козеріг

У Козерогів на першому місці їх особисті звички та потреби. Велику увагу вони можуть приділяти житлу, домашнім справам та сімейним обставинам, відносинам із впливовими земляками, членами сімейного чи ігрового клану.

Водолій

Водоліям радять вибрати усамітнення або суворіше дотримуватися необхідних щодо ситуації обмежень. Не найкращий день для початку подорожі, вирішення юридичних питань, оприлюднення планів. Можливе примусове розширення світогляду через неприємний досвід.

Риби

Рибам нагадують, наскільки важливо йти в майбутнє з урахуванням досвіду минулого. Зберігаючи тверезий скептичний погляд, вони можуть втратити частину вигод, натомість убережуть себе від збитків та розчарувань. Варто утриматися від починань і великих інвестицій або ретельно прораховувати ризики.

Раніше астрологи назвали три знаки Зодіаку, які розіб'ють вам серце.