RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

Чоловіки обходять таких стороною: топ-4 імені жінок із завищеними вимогами

Ім'я впливає на схильність людини, володарки деяких постійно змінюють чоловіків, а інших - схильні до завищеної самооцінки.

"Апостроф" розповідає, які імена мають надто вимогливі жінки.

Василина

Василина має яскраву зовнішність, але за нею ховається жорсткий характер. Її вимоги до чоловіків нереально високі, тому Василина часто роздратована і озлоблена. Цій дівчині здається, що це не в неї завищена самооцінка, а це інші недооцінюють її, що тільки посилює її незадоволеність.

Рената

Вона легко виходить з себе, але привселюдні скандали - нижче за її гідність. Вона може дозволити собі лише холодний погляд та саркастичні зауваження. Зате коли соромитися вже нема кого, вона дає собі волю - наодинці з партнером, вона може кричати на нього, ображати і морально тиснути. І все це може обрушитися на нього з мінімального приводу.

Читайте також: Виросте чарівною, але наївною: як краще не називати дівчаток

Таїсія

Ця жінка часто гарна, цілеспрямована та знає собі ціну. Однак її принципи можуть стати причиною самотністі. Таїсія ніколи не стане вибачатися першою, вона чекає на це від інших. Її зарозумілість відштовхує чоловіків, хоча в душі володарка імені – добра та жертовна натура.

Ніка

Носителька цього "переможного" імені впевнена в собі і має сильний характер. До того ж вона схильна до спалахів роздратування та імпульсивна. Це не те поєднання якостей, яке приваблює чоловіків. Любляча командувати з дитинства, Ніка може дозволити бути поряд тільки чоловікові, який готовий на другу роль.

Раніше "Апостроф" розповідав, які імена носять жінки, готові на все заради збереження шлюбу.