RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

27 вересня

Всі новини

Відрізняються мудрістю та досвідом: ТОП – 4 жіночих знаків Зодіаку

Деякі жінки вирізняються особливим терпінням, вмінням любити і цінувати себе, бажанням балувати себе і при цьому не відчувати вину за це! Все це можна назвати мудрістю, яка часом приходить із досвідом, часом - достатньо народитися під "правильним" сузір'ям.

Експерти назвали знаки Зодіаку жінок, які відрізняються особливою мудрістю.

Читайте також: Завжди згадують минулу любов: кому по гороскопу важко забути колишні стосунки

Водолій

Це справжнісінькі королеви мудрості. Це пов'язано з планетою інновацій і освіти - Ураном. Мудрість цих леді виходить із новаторських ідей, якими вони просто шокують решту людей. Вони можуть знайти вихід із будь-якого життєвого лабіринту – для них немає безвихідних ситуацій.

Діва

Це знамениті перфекціоністи, які щохвилини прагнуть ідеального життя у всіх аспектах. Також вони мають практичний інтелект, а їхній допитливий розум допомагає їм досягти небувалого рівня мудрості. Ці жінки ніколи не стоять на місці, вони постійно розвивають свій інтелект і працюють над собою, тому наздогнати їх - практично неможливо!

Близнюки

Ці жінки також опинилися в трійці наймудріших знаків Зодіаку. Їхній покровитель, Меркурій, — планета мислення та спілкування. Вони дуже товариські, але намагаються обмірковувати свої слова. Крім того, для них не є проблемою просити вибачення, якщо вони усвідомили, що десь чи в чомусь справді припустилися помилки. Чи це не мудрість?

Овен

Ці жінки можуть багато чого навчити інших. Вони є відмінними ініціаторами, які із задоволенням поділяться своїми знаннями та мудрістю. Це – незалежний знак. Вони можуть вирушити в далеку подорож, відключивши всі телефони та соціальні мережі. Навіть найближчі друзі цілодобово не знатимуть, де знаходяться Овни, але від цього вони тільки отримують задоволення.

Раніше "Апостроф" повідомляв про три жіночі імені, власниці яких найчастіше стають вдовами.