RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

Дівам варто берегти нервову систему: гороскоп на 25 лютого

Вихідні дні – це завжди добре! Особливо, - якщо дотримуватися порад астрологів і чинити максимально правильно і безпечно.

Експерти розповіли про те, чого чекати від цієї суботи.

Читайте також: Яким знакам Зодіаку пощастить із грошима? Фінансовий гороскоп на 2023 рік

Овен

Цей період сприяє активним діям і новим починанням, тому сміливо будуйте найграндіозніші плани. Експерти також радять провести цей вихідний день у спілкуванні.

Телець

Потрібно виявляти ініціативу у всіх можливих питаннях! У самих звичайних ситуаціях вам може здатися, що вас хочуть образити, тому є ризик нарватися на конфлікт. Не гарячкуйте і кілька разів подумайте перед тим, як сказати чи щось зробити.

Близнюки

Цього дня не потрібно займатися справами, в яких є хоч частка ризику. Крім того, постарайтеся сьогодні не критикувати своїх близьких людей – можете ускладнити ваші стосунки.

Рак

У цей час слід систематизувати справи, якими доведеться займатися незабаром. Приготуйте щось смачненьке для себе та своїх рідних людей – вони оцінять ваші кулінарні старання.

Лев

У цей період краще спочатку діяти, а потім думати. Перший порив виявиться правильним, а чим більше розмірковуватимете, тим далі уникатимете правильного вибору. Менше прислухайтеся до думки оточуючих – ваша голова виявиться світлішою. У особистих відносинах жодних складнощів виникнути не повинно.

Діва

Бережіть свою нервову систему. Зайва нервозність, що виявляється при спілкуванні з колегами або членами сім'ї, може призвести до погіршення самопочуття. У фінансах треба бути стриманішими. Намагайтеся не вкладати гроші в сумнівні справи і не витрачати їх на непотрібні речі.

Терези

Астрологи не радять у цей період занадто старанно працювати, оскільки ваші досягнення просто не помітять і не оцінять.

Скорпіон

Потрібно правильно розставити пріоритети – найважливіші справи та зустрічі потрібно робити насамперед. Якщо ви давно планували шукати нову роботу, настав час взятися за це!

Стрілець

Енергетичні ресурси вашого організму зараз на висоті, здоров'я та активності вам не позичати, так що можна сміливо планувати будь-які справи та заходи. Отримані в цей час поради будуть вам дуже корисними. У борг постарайтеся не брати і давати.

Козеріг

По можливості більше займайтеся справами, які приносять задоволення. Влаштуйте приємний шопінг, складіть список необхідних покупок, тому що можете витратити кругленьку суму на зовсім непотрібні речі .

Водолій

Зараз варто виявити більше наполегливості у досягненні мети: вчіться долати не лише зовнішні, а й внутрішні перешкоди. Успіх буде гарантований у тому випадку, якщо ви зумієте правильно оцінити ситуацію та переконати оточуючих у своїй правоті.

Риби

Те, що раніше представляло для вас певну складність, стане справжніми дрібницями. Можете замислитися також про те, щоб змінити порядок дня.

Раніше "Апостроф" повідомляв, які місяці по гороскопу будуть найважчими для знаків Зодіаку.