RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

Всі новини

Березень буде непростим: двох знаків Зодіаку чекають великі проблеми

Астрологи, які назвали найвідважніших особистостей по гороскопу, повідомили, що для двох знаків зодіакального кола березень буде дуже складним. Йдеться про Близнюків і Діву.

Про це розповідає "Апостроф".

Читайте також: Фортуна їм посміхнеться: яким знакам Зодіаку пощастить у березні 2023 року

Близнюки

Тяжке розташування планет у березні сильно вдарить по професійній діяльності Близнюків. Можуть бути обмежені можливості реалізації всіх ідей, можуть з'явитися додаткові проблеми і навіть ризики, пов'язані з репутацією.

Близнюкам необхідно буде доводити, що вони професіонали у своїй сфері, буде безліч випробувань, які перевірятимуть їх стресостійкість.

Астрологи радять правильно розставити пріоритети, проаналізувати цілі та завдання у довгострокових планах, а також тримати в гармонії кар'єру та особисте життя. Близькі люди підтримають, коли це буде потрібно.

Діва

У Дів у березні виникнуть складнощі у відносинах, включаючи колег по роботі та друзів. Можуть бути відсутність порозуміння в робочому колективі, а також конфлікти з близькими та друзями. Астрологи не радять починати суперечку з колегами по роботі, інакше ситуація тільки загостриться і можливо навіть доведеться шукати нову роботу.

Також не рекомендується робити пропозицію руки та серця, реєструвати шлюб чи приймати рішення про розлучення.

Нагадаємо, астрологи розповіли, яким знакам Зодіаку березень принесе фінансові труднощі.