RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Таких не водять до вінця і не кличуть на вечерю до мами: жінки з якими іменами зіпсують життя будь-кому

Деякі жінки притягують до себе велике і щире кохання, наче магніт і можуть зробити будь-якого чоловіка найщасливішою людиною на землі. Тоді як інші через нестерпний характер зіпсують життя будь-кому.

Про це повідомляє "Апостроф".

Маргарита

Дівчину з цим ім'ям досить легко обдурити, користуючись її наївністю та вразливістю. Однак, якщо це станеться, прощення Маргарити буде досить складно завоювати й з турботливої та приємної супутниці вона перетвориться на просто нестерпну жінку. Крім того, вона стає роздратованою, якщо щось йде не за планом.

Читайте також: Мудрі та дипломатичні: ТОП-10 жіночих імен із найсильнішою енергетикою

Ніна

Ніна дуже любить сперечатися з оточуючими і до останнього доводить свою думку. Якщо хтось з нею не згоден - буде злитися, дратуватись і вередувати. Дівчина з цим ім'ям часто егоїстична і рідко коли думає про комфорт інших, через що з нею складно ужитися.

Марія

Марія розумна, кмітлива та відрізняється відмінною інтуїцією. Вона вміє бути дбайливою і люблячою, але все ж таки, в першу чергу думає про себе і свій комфорт. До певного часу, обранець може цього навіть не помічати, поки не скривдить Марію - тоді він і пізнає всі спектри характеру цієї дівчини.

Надія

Надія вимоглива, запальна і нетерпляча за своєю натурою. Спочатку така зухвалість приваблює чоловіків, але згодом жити під одним дахом з такою дівчиною стає нестерпно.

Раніше ми публікували жіночі імена, володарки яких часто ходять "наліво".