RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Не називайте так дитину: три імені, які можуть стати прокляттям

Багато в чому доля людини залежить від її імені та наділяє її певними характеристиками. Таким чином, батьки визначають майбутнє своєї дитини не тільки вихованням, але і вибором імені.

Фахівці розповіли, які імена не варто вибирати для своєї доньки, аби уникнути для неї складної долі, інформує "Апостроф".

Світлана

Дівчата з цим іменем часто виростають недостатньо охайними та неакуратними. Навіть якщо їм пощастить з зовнішністю, вони самі все зіпсують своїм небажанням дбати про себе та стануть нецікавими для чоловіків.

Читайте також: Як назвати дитину у 2023 році: гарні та рідкісні імена для дівчаток

Яна

Доля часто наділяє цих дівчат завищеною самооцінкою, завдяки чому Яна може не зважати на деякі свої комплекси. Вони усіляко намагаються виділитися серед інших дівчат, але не завжди знаходять можливість це зробити. Таким чином, часто дівчата з цими іменами намагаються щось змінити у собі, наслідуючи інших, натомість стають безликими манекенами, втрачаючи власну, так і не розкриту, індивідуальність.

Кіра

Ця дівчинка – справжня "пацанка", якій важко привернути увагу чоловіка, адже вона сама звикла виглядати та поводитися, як чоловіки. Це стосується, як звички одягатися, так і деякої брутальності, а також – волелюбності, любові до самостійності та незалежності. Також, це може проявлятися у мові, зачісці, відсутності косметики.

Раніше ми писали, які імена носять жінки з нестерпним характером.