RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

З ними важко порозумітися: сім імен, які носять жінки з нестерпним характером

Ім'я має дивну владу над особистісними якостями людини, які як допомагають, так і заважають жити в щасливому шлюбі.

"Апостроф" пише про сім жіночих імен, володарки яких набули від природи дуже важкого характеру.

Олександра

Власниці цього "універсального" імені часто переймають багато традиційних рис протилежної статі. Навіть незважаючи на те, що зовні Олександра може здаватися спокійною та незворушною, всередині її завжди вирує ураган пристрастей. Власне конфлікт жіночих і чоловічих рис характеру призводить до дисгармонії, що залишає важкий відбиток на її поведінці.

Читайте: Рідко чогось потребують: жіночі імена, які заряджені на багатство

Як правило, дуже багато Олександр вимогливі, завжди хочуть перемагати й контролювати кожну мить як свого життя, так і чужого. Чоловічі риси характеру дозволяють їй підкоряти людей, проте це не завжди добре позначається на сімейному житті. Вона може бути ласкавим кошеням, а через секунду перетворитися на скажену тигрицю, що втомлює її партнера.

Марина

Марина, як правило, досить високої думки про себе і вона може переоцінювати себе. Марини мають природний магнетизм, що притягує чоловіків, але будувати стосунки їм досить важко. Поєднання гордості та розважливості відлякує чоловіків, які приймають ці якості за скупість. Крім того, емоційна Марина може легко влаштувати сцену у всіх на очах, а якому чоловікові це сподобається?

Надія

Батьки, називаючи свою дочку Надія, хочуть, щоб їхня дівчинка стала в майбутньому тим самим символом "сподівання" для інших людей. Тому Надя росте під постійним пресингом тата з мамою, які намагаються розвинути у ній відповідальність та цілеспрямованість. Як правило, після цього Надія "перетворюється" на сильну, вольову та успішну жінку, поведінка якої може відлякувати чоловіків. Чоловіки, які хочуть стабільності та ніжності, не готові бачити поряд із собою холодну та владну даму.

Діна

Ім'я Діна часто зустрічається у жінок, у яких спостерігаються сильні емоційні стрибки. Вона може бути веселою, але потім раптом стає похмурою. Нерідко Діни після невдалого шлюбу стають матерями-одиначками. Основна причина розлучень криється у складному характері, через який часто спалахують сварки та конфлікти.

Валерія

Валерія є загадкою, чию поведінку неможливо передбачити навіть їй самій. Її настрій може залежати від того, з якої ноги вона встала зранку. Якщо Валерія вирішить образитися – це надовго, і людині доведеться витратити багато сил, щоб вона "відтала". І не всім чоловікам вистачає терпіння, щоб завоювати її прихильність. Якщо ж чоловік зміг підкорити її серце, йому доведеться звикати до сцен ревнощів, оскільки Валерія в кожній жінці бачить потенційну суперницю.

Інна

Інна має величезний творчий потенціал і харизму. І хоча дівчина з такою енергією, як у неї, рідко буває одна, люди поряд з нею не затримуються надовго, постійно змінюючи один одного.

Інна владна, категорична, впевнена в собі жінка, яка не вміє терпіти, але легко ображається. Якщо образа буде занадто сильною - вона зможе відмовитися від людини, яка її поранила, як би сильно вона не була до нього прив'язана. Інна контролює кожен крок свого чоловіка, що, зрозуміло, не викликає в нього особливого захоплення.

Віра

Віри категоричні у своєму сприйнятті, поділяючи навколишній світ виключно на чорне та біле, без півтонів. Їм украй важко розглянути ситуацію з різних кутів, що штовхає її на категоричні вчинки.

Нагадаємо, раніше ми писали про імена жінок, яким не щастить із обранцями.