RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Перше враження від них оманливе: чотири імені жінок із "секретом"

Астрологи вже назвали чоловічі імена, власники яких легко піддаються маніпуляціям, а зараз визначили жіночі імена, що наділяють своїх власниць хитрим і корисливим характером.

Про це астрологи розповіли "Апострофу".

Інга

Читайте також: Невиправні романтики: три знаки Зодіаку, які закохуються з першого погляду

Інга ще з дитинства не відрізняється працелюбністю, тому завжди шукає шляхи уникнення будь-якої роботи чи відповідальності. На щастя для неї, така жінка має винятковий склад розуму та чарівну зовнішність, завдяки чому їй вдається вправно маніпулювати всіма навколо.

Майя

Майя складає враження легковажної та наївної жінки, якій складно справлятися навіть зі своїми справами, тому всі намагаються їй допомогти. Насправді ж це лише чудово продуманий образ, який допомагає Майї жити безтурботно.

Олеся

Олеся любить комфортне і розкішне життя, проте не готова докладати занадто багато зусиль для досягнення своєї мрії самостійно. Такі жінки, за словами астрологів, підуть на будь-які хитрощі, аби домогтися свого без необхідності напружуватися зайвий раз.

Анфіса

Анфіса, як і Майя, теж може здаватися не надто розумною та здібною особою, однак це далеко не так. Її природжена інтуїція, гострий розум та емпатичність дозволяє їй з легкістю керувати іншими людьми, аби ті виконували все, що вона скаже чи попросить.

Раніше "Апостроф" повідомляв про чотири імені чоловіків, які постійно скаржаться на життя.