RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Жахливі скиглії: чотири імені чоловіків, які вічно скаржаться на життя

Астрологи, які раніше склали гороскоп на 4 березня, розповіли, власники якихось чоловічих імен постійно скаржаться на життя.

Незвичайну добірку імен публікує видання UkrMedia.

Читайте також: Стежать за собою: названо імена жінок - довгожительок

Олег

Працьовиті та енергійні чоловіки, які можуть передати оточуючим свої позитивні якості. Але найголовніший мінус – Олег вічно плаче та розповідає про несправедливість. Як тільки чоловік зрозуміє, що жінка його готова вислухати, він з головою порине у свої невдачі.

Павло

Звикли озиратися на всі боки і порівнювати себе з іншими. Астрологи стверджують, що у Павла все нормально із самооцінкою, але в оточуючих він може шукати те, чого йому не вистачає. Про досягнення вони можуть розповідати у негативному ключі.

Микита

Бабії, які приваблюють другу половини не характером, а своїми фізичними даними. У найвідповідальніший момент Микита може опустити руки і почати скаржитися на життя.

Мирон

Наївні чоловіки, які можуть допомагати навколишнім собі на шкоду. Вони не звикли вчитися на своїх помилках, тому завжди скаржаться на несправедливість у житті. Доброта і чутливість завжди грають з Міроном злий жарт.

Раніше ми розповідали, чоловіки з якими іменами часто використовують жінок та кидають їх.