RU  UA  EN

Неділя, 26 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 травня

Всі новини

Маса задоволення для Овнів та корисний день для Близнюків: гороскоп на 7 березня

Вівторок принесе як випробування та труднощі, так і нові можливості та цікаві знайомства.

Астрологи поділилися свіжим гороскопом для всіх знаків Зодіаку.

Читайте також: Кого чекає успіх, а кого - проблеми: таролог дала прогноз на березень для всіх знаків Зодіаку

Овен

Чудовий час, щоб проявити себе, привернути увагу. Позитивні якості не залишаються непоміченими, ви отримаєте море приємних компліментів. Масу задоволення гарантує відвідування світських заходів, але їхньою організацією самостійно займатися експерти не рекомендують.

Телець

Гороскоп сьогодні рекомендує: обмежте свої витрати. Ви можете витратити більше, ніж можете. Не варто брати щось у кредит. Загалом час дуже сприятливий – ви добре проведете день, поспілкуєтеся з хорошими людьми.

Близнюки

Ви можете зробити чимало корисного та гарного не тільки для себе, а й для інших людей. Зокрема, Близнюки здатні помирити тих, хто свариться, втішити скривджених, відновити справедливість. Також можливі несподівані подарунки, не виключено грошових надходжень. Увечері можете розраховувати на романтичні сюрпризи.

Рак

Гарний час для спілкування, обговорення важливих питань. Раки легко знаходять спільну мову з новими людьми, а особливо добре ладнають з представниками протилежної статі. Варто вирушити на шопінг - можете придбати щось дуже вигідне і приємне. Можете розраховувати на підтримку, необхідну реалізації задумів і бізнес-планів.

Лев

Цей час принесе Левам великий успіх. Ви знаєте, чого хочете, і не дозволяєте жодним перешкодам з'явитися на вашому шляху до мети. Дуже до речі буде особиста чарівність – завдяки йому ви знайдете нових союзників, які пізніше неодноразово вам знадобляться. Можна обговорювати питання щодо роботи та планів на професійне майбутнє – ви отримаєте гарні перемоги. Не бажано поширюватися про свої почуття, ділитися потаємним: інформація, якою ви ділитеся, може бути використана проти вас. Вечір приділіть своїм рідним людям.

Діва

Буде важко зберігати спокій: вас долають суперечливі почуття. Крім того, ви надаєте занадто велике значення дрібницях і можете сильно засмутитися через те, на що в інший час просто не звернули б увагу. Вас можуть гнівати хаос і плутанина. Гарний час для спокійного відпочинку, невтомних занять та неспішних прогулянок у приємній компанії.

Терези

Час пролетить непомітно і навряд чи ознаменується якимись значними подіями. Можна довести остаточно розпочаті справи, довести до фіналу поточні завдання. Приділіть час домашнім справам: вони не здаються ні обтяжливими, ні нудними.

Скорпіон

У голові можуть народитись нові ідеї та задуми, дуже масштабні, тому реалізувати їх негайно не вийде. Тим не менш, вони можуть бути дуже цікавими і в майбутньому принесуть прибуток чи задоволення. Можливі також зміни на краще у любовних стосунках, спілкування з другою половинкою буде приємним.

Стрілець

День буде напруженим і непростим, але можете бути впевнені в тому, що ви впораєтеся з труднощами і отримаєте вигоду з ситуації, що склалася. Ви зможете зацікавити своїми ідеями тих, хто може допомогти у їх реалізації. Не виключено початок тривалої плідної співпраці. Вдалий час день для спілкування з рідними людьми. Можете відвідати свято, але не займайтеся його організацією.

Козеріг

Може виникнути прогрес у справах, можна багато чого навчитися. Для деяких Козерогів час буде пов'язаний з отриманням цінного досвіду або інформації. Вона виявиться корисною не тільки для вас, а й для їхніх близьких та рідних людей. Можете сміливо братися до реалізації довгострокових планів, тут вам супроводжуватиме успіх. Життєвий потенціал на висоті, ви у чудовій формі і навряд чи відчуєте втому.

Водолій

Будьте на увазі, тому що ви зможете привернути до себе увагу. Завітайте на цікавий захід, на якому можна зустрітися з впливовими людьми, знайти потенційних союзників або покровителів. Цього дня можуть почати романтичні стосунки, в яких ви задаватимете тон.

Риби

День не найпростіший, проте всі труднощі, що виникають, мають тимчасовий характер і можуть бути легко подолані. Друзі готові прийти на допомогу, однак вам доведеться підказати їм, що саме та як краще зробити; це дозволить уникнути взаємного невдоволення та закидів. Може скластися непроста фінансова ситуація, доведеться вирішувати, на що витратити гроші насамперед. Варто порадитися з близькими, вони підкажуть, як краще вчинити. Цей день не підходить для важливих робіт, відповідальних зустрічей на нього теж краще не призначати.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" також розповідав про те, яким знакам Зодіаку березень принесе труднощі.