Лайм

Кого чекає успіх, а кого - проблеми: таролог дала прогноз на березень для всіх знаків Зодіаку

Знайдіть передбачення для себе

Весна пов'язана з новими надіями та очікуваннями, але кожному з нас вона підготувала свої випробування. Раніше ми писали, кому найбільше пощастить у березні 2023 року, а тепер таролог видання Metro Керрі Кінг зробила розклад для всіх знаків Зодіаку.

Овен

Карти Таро: Лицар Мечів, Туз Мечів, Дурень

Овни хочуть почати життя з чистого аркуша, і в перший місяць весни на них дійсно чекають зміни. Карта Дурень показує, що в березні ви почнете новий розділ у важливій галузі життя, і ніхто не зможе вас зупинити. Туз Мечів і Лицар Мечів говорять, що це буде "випробування вогнем". Але ви любите виклики і ніколи не відступаєте від цілей, тому вам усе під силу. Пам'ятайте, що ви відповідаєте за своє життя. Не підкоряйтеся чужій волі чи думці з цього приводу. Робіть те, що вважаєте за правильне для себе.

Читайте також: Доведеться заощаджувати: яким знакам Зодіаку березень принесе фінансові труднощі.

Фото: pixabay.com

Телець

Карти Таро: Імператор, Четвірка Пентаклів, Світ

У березні Тельці відчують згасання енергії після стрімкого ривка, але кожне закінчення — це шлях нового початку. Вам належить прийняти нові виклики, оскільки рутинне життя не принесе бажаного комфорту. Не бійтеся зміни пріоритетів. Ви господар своєї долі. Візьміть під контроль те, що відбувається у вашому житті.

Близнюки

Карти Таро: Верховна Жриця, Смерть, Шістка Пентаклів

Поєднання карт Шістка Пентаклів та Смерть показує, що у березні Близнюки поставлять на перше місце не себе, а інших. Вам доведеться зробити багато добрих справ, ви будете перебувати в центрі напружених подій і підтримувати когось. Верховна Жриця вказує, що в цьому процесі на Близнюків чекають глибокі духовні прозріння. Чим більше ви віддаєте, тим краще почуватиметеся в березні.

Читайте також: Астрологія вірить, що ці кольори можуть залучити до життя любов і романтику.

Рак

Карти Таро: Башта, Трійка Мечів, Колісниця

Башта та Трійка Мечів - складне поєднання. Воно вказує, що в березні Раки можуть засмутитися або здивуватися: все зовсім не так, як вони думали. Але завжди краще знати правду, аніж бути її сліпою жертвою. Найгірше позаду, і тепер ви можете діяти. Ви можете піти, закінчити справи, рухатись далі, перелаштуватися. Вам вирішувати, яким буде наступний крок. Колісниця показує, що вам не потрібно ховати голову в пісок і виправдовуватися. Дійте згідно з обстановкою. Знання – сила, коли ви користуєтеся ним для власної вигоди.

Лев

Карти Таро: Паж Жезлів, П'ятірка Мечів, Самітник

Леви звикли битися і до кінця відстоювати свою правоту, але карти вказують, що у березні від цієї стратегії краще відступити. Для вас найкращий вибір прямо зараз - знаючий і мудрий Самітник. П'ятірка Мечів показує наростаючу сварку, бурхливе море, конфлікт, в який ви занурюєтеся. Але іноді суперечки – це просто галас. Ніхто не слухає, не вчиться і не змінюється на краще за таких умов. Зараз вам краще відпустити ситуацію без активного втручання.

Читайте також: До них слід прислухатися: у кого по гороскопу найкраща інтуїція.

Фото: pixabay.com

Діва

Карти Таро: Десятка Кубків, Паж Мечів, Королева Пентаклів

Потрібно трохи гнучкості, щоб зберегти ваші найближчі або нові романтичні стосунки. Але Десятка Кубків показує, що вам це під силу. До кінця березня особисте життя налагодиться. Самотні Діви повинні придивитися до творчих знаків Води - Риб, Скорпіонів або Раків. Паж Мечів попереджає, що потрібно все добре зважити, перш ніж приймати рішення. Королева Пентаклів підштовхує взяти на себе відповідальність, щоб досягти хороших результатів.

Терези

Карти Таро: Королева Мечів, Двійка Пентаклів, Дев'ятка Кубків

Терезам у березні карти передрікають достаток, удачу та великий вибір можливостей. На початку весни скажіть "так" усьому, що ви хочете бачити у своєму житті. Дев'ятка Кубків – головна подія березня – виконання бажання, заповітної мрії. Загадайте бажання та рухайтеся до нього. Крізь всю суєту і шум воно з'явиться перед вами, як сяючий приз.

Скорпіон

Карти Таро: Сімка Кубків, Четвірка Мечів, Шістка Жезлів

Скорпіонам дуже важливо відпочити у березні. Вам краще взяти коротку паузу, щоб примиритися з життєвими обставинами, в яких ви опинилися. Четвірка Мечів показує, що ви втомилися, і в такому стані ви не зробите правильний вибір. Перш ніж приймати велике рішення, вам потрібен глибокий відпочинок та переосмислення. Сімка Кубків - це поштовх до звернення до себе. Усі відповіді є у вашій підсвідомості. Розмірковуйте, мрійте та візуалізуйте свій шлях. Шістка Жезлів показує, що квітень матиме приголомшливий успіх, якщо ви скористаєтеся березнем для планування та розробки стратегії - без поспіху та тиску.

Читайте також: Березень буде непростим: на два знаки Зодіаку чекають великі проблеми.

Фото: pixabay.com

Стрілець

Карти Таро: Двійка Кубків, Трійка Кубків, Дев'ятка Мечів

Двійка та Трійка Кубків показують, що ви купаєтесь у коханні, радості, успіху та щасті. Справи йдуть добре, але ви маєте таємний страх, пов'язаний з усім цим. Ви не довіряєте успіху. Щось, що ви тримаєте близько до серця, заважає вам по-справжньому повірити у власні сили та щастя. Перестаньте зациклюватися на цьому та думати про погане. Відпустіть страх і насолоджуйтесь своїм дорогоцінним життям.

Козеріг

Карти Таро: Колесо Фортуни, Сімка Мечів, Туз Мечів

Одна розмова може змінити все цього місяця, тому будьте чесними і уважними. Туз Мечів — це поштовх до відкритості, жорстокої правдивості та сміливості у розмові. Сімка Мечів показує, що комусь поруч з вами не можна довіряти, і вам потрібно з'ясувати правду. Не ховайте свого занепокоєння, не пригнічуйте внутрішніх інстинктів. Швидше за все, ви маєте рацію щодо них. Коли ви розберетеся з цією проблемою, Колесо Фортуни примчить і розчистить шлях для нових успіхів.

Читайте також: Щастя не за горами: 5 знаків Зодіаку, які зустрінуть велике кохання у 2023 році

Водолій

Карти Таро: Імператриця, Король Жезлів, Туз Кубків

Попереду місяць кохання для Водоліїв: чекайте романтики та блаженства. Будьте люблячими та щедрими на емоції. Імператриця - це любовна карта Таро, що запалює нове життя в існуючих відносинах, приносить нове кохання, розширює вашу сім'ю, спонукає будувати гніздо. Вона несе все хороше у житті. Туз Кубків також натякає на народження, вагітність, заміжжя, нове кохання. Король Жезлів вимагає від вас рішучості та участі. Будьте спонтанними, чесними, пристрасними та щирими.

Риби

Карти Таро: Суд, Паж Мечів, Королева Пентаклів

У березні Рибам треба слідувати своєму моральному компасу, робити правильні речі і бути добрими. Завжди пам'ятайте про етику, перш ніж приймати рішення. Карта Суд спостерігає за поведінкою, навіть якщо ви думаєте, що ніхто не бачить. Це може бути випробуванням, і Рибам потрібно пройти його з честю. Паж Мечів показує, що ви хотіли б вибрати більш легкий або швидкий шлях, але ця простота - оманлива. Королева Пентаклів показує, що ці питання будуть пов'язані з домом, грошима, роботою або здоров'ям.

Новини партнерів

Читайте також

Чим підживити полуницю під час і після цвітіння: поради досвідчених дачників

Якими мінеральними та органічними добривами можна підгодувати полуницю під час цвітіння та після нього, а також як їх застосовувати

Холодник замість окрошки: як приготувати на кефірі з вареними яйцями

Як у домашніх умовах приготувати смачну холодну першу страву, щоб урізноманітнити своє звичне меню та побалувати близьких

Захищають свій внутрішній світ: які знаки Зодіаку маскують вразливість за допомогою гумору

Які знаки Зодіаку використовують гумор, щоб не показувати свою вразливість перед іншими - це Близнюки, Стрільці, Водолії