RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.35
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

27 вересня

Всі новини

У них завжди водяться гроші: жінки з якими іменами живуть у достатку все життя

Деяким людям все життя доводиться боротися зі злиднями в той час, як до носительок деяких імен вони просто липнуть - ці жінки вміють не тільки добре заробити, а й грамотно інвестувати, а також зберегти капітал.

Про це повідомляє "Апостроф".

Олена

Жінка з цим ім'ям володіє економічними якостями. Вона завжди знає, що саме їй потрібно, і не зупиняється ні перед якими труднощами на своєму шляху. Олена не витрачає свої зароблені гроші на непотрібні речі та завжди обережно ставиться до своїх фінансів.

Читайте також: Гроші до них липнуть: п'ять імен жінок, які житимуть у багатстві

Тетяна

Тетяна, своєю чергою, відрізняється кмітливістю. Вона вміє ефективно розподіляти свій бюджет та уникає непотрібних витрат. Таня завжди має запаси у разі несподіваної ситуації, оскільки розуміє, що це може змінитися будь-якої миті.

Наталя

Жінка з ім'ям Наталя – справжній трудоголік. Вона розумна і відповідальна, що дозволяє їй швидко просуватися кар'єрними сходами. Наташа легко справляється із завданнями, пов'язаними з роботою, та пишається своїми досягненнями. Вона є коханою серед своїх колег та друзів.

Лідія

Лідія, своєю чергою, дуже наполеглива. Якщо вона задумала щось зробити, її дуже складно переконати. Крім того, вона відмінно розуміється на фінансових питаннях і має лідерські якості.

Ольга

Жінка з цим ім'ям досить щаслива - вона начебто притягує гроші. Завдяки своїй впевненості Ольга легко закріплюється на будь-якій посаді та отримує підвищення.

Раніше ми писали, жінки з якими іменами не помічають нікого довкола.