RU  UA  EN

Понеділок, 24 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 червня

Всі новини

Проблеми, поганий настрій та лінощі: три знаки Зодіаку відчують дію магнітної бурі 15 березня

У березні прогнозується кілька магнітних бур, одна з них, середньої сили, накриє Землю 15 числа. Найсильніше геомагнітні коливання вплинуть на три знаки Зодіаку.

Про це розповідає "Уніан".

Лев

Настрій буде огидний, думки представників знака нескінченно крутитимуться навколо їхніх проблем, ще й уява підкидатиме нові. Однак варто набратися терпіння – похмуре самовідчуття пройде, як тільки мине магнітна буря.

Терези

А цих людей накриє тотальна лінь - їх небажання робити хоч щось буде дуже важко подолати. Їм хочеться лише лежати на дивані, що важко виконати, бо 15 березня – середа, розпал робочого тижня.

Читайте також: Трьом знакам Зодіаку максимально не пощастить цього тижня

Стрілець

На Стрільця чекає кілька днів "турбулентності" - з 15 по 18 березня у них можуть виникнути неприємності в особистому житті або на роботі, висока небезпека сварок з близькими. Крім того, представники знаку потраплять у владу найсильнішої дратівливості.

Раніше "Апостроф" розповідав, що в середині першого весняного місяця представникам трьох знаків Зодіаку доведеться адаптуватися до непростих обставин. Дрібні та великі проблеми можуть зіпсувати життя.