RU  UA  EN

Пʼятниця, 24 травня
  • НБУ:USD 39.75
  • НБУ:EUR 42.80
НБУ:USD  39.75
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 травня

Всі новини

Трьом знакам Зодіаку максимально не пощастить цього тижня

Удача - дама дуже примхлива і непостійна . Сьогодні вона вам посміхається на всі 32 зуби, а завтра повернеться спиною і взагалі вийде в іншу кімнату.

"Апостроф" розповідає про те, кому потрібно приготуватися до випробувань.

Читайте також: Котрий місяць у 2023 році буде найскладнішим для кожного із 12 знаків Зодіаку

Близнюки

Ці люди завжди сповнені енергії та ентузіазму, але в цей період навіть вони зможуть відчувати себе виснаженими. Зірки посилають їм сигнал про те, що настав час сповільнитись і дати собі перерву. Крім того, вони можуть відчути труднощі в особистому житті. Краще не робити поспішних висновків, починати сварки чи важливі розмови про майбутнє стосунків. Краще витратити час на саморозвиток та корисні справи.

Раки

Вам може здатися, що вас затягнула рутина, накотить почуття тривоги і хвилювання про майбутнє. Ракам потрібно приділити час для роздумів та медитацій, щоб вони могли повернутись до свого справжнього шляху. Вони також повинні остерігатися несподіваних сюрпризів, оскільки Всесвіт може перевірити їхню стійкість непередбачуваними способами.

Діва

У цей період вам потрібно виявити обережність, тому що ви можете зіткнутися з деякими складними ситуаціями, які можуть поставити їх у небезпеку. Дівам також слід бути обережними з прийняттям раптових рішень, оскільки вони можуть спрямувати їх на шляху, які не принесуть користі їх розвитку. Ви повинні залишатися зосередженими на цьому часі і залишатися відкритими, коли натрапите на труднощі, щоб приймати обґрунтовані рішення.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" також розповідав про те, яким знакам Зодіаку сильно пощастить наприкінці березня.