RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Віддають перевагу вузькому колу друзів: названо знаки Зодіаку

Астрологи розповіли, для кого важливе мале коло людей, яким можна довіряти, замість великої кількості малознайомих. Йдеться про такі знаки: Рак, Скорпіон, Козеріг та Риби.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: Їх легко обдурити: наївні та довірливі знаки Зодіаку

Рак

Раки не дуже відкриті для нових знайомств чи тривалих відносин. Їм складно довіритися іншим, бо бояться, що їм принесуть біль. При цьому їм подобається дбати про тісне коло людей, з якими вони можуть встановити зв'язок та бути відкритими. Раки дуже інтуїтивні і можуть бачити наскрізь оточуючих.

Скорпіон

Скорпіони розкажуть усім, що просто не зустріли гідну людину для довіри. Так вони виправдовують невелике коло людей, з якими підтримують відносини. Вони скептично ставляться до чужих мотивів та вчинків. Можуть почати відносини, якщо мають схожі ідеали та цінності.

Козеріг

Хоч Козероги люблять перебувати у невеликих групах, однак уміють підтримати інших людей, яких зустрічають у житті. При цьому їм байдуже - підтримують їх натомість чи ні. Вони докладатимуть зусиль, щоб бути друзями, однак прагнутимуть, щоб коло друзів було відносно невеликим.

Риби

Риби дуже проникливі та інтуїтивні, часто поринають у свої думки, що призводить до того, що надмірно аналізують стосунки та втрачають віру в людей. Вони вміють старанно працювати. Однак, нагадують собі, що лише невелика кількість людей заслуговують на їхню повагу та любов.

Раніше астрологи назвали найщедріші знаки Зодіаку.

Вас може зацікавити:

Вони дурного не порадять: астрологи розповіли, хто наймудріший по гороскопу

Думають тільки про себе: астрологи розповіли, хто по гороскопу найбільший егоїст

Точно не цього року? Астролог назвав терміни завершення війни в Україні