RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

День весняного рівнодення 2023: три ритуали на гроші, благополуччя та здійснення бажань

20 березня настане день весняного рівнодення: Сонце зійде чітко на сході й зайде на заході, перебуваючи у небі рівно 12 годин. У цей день можна провести сильні ритуали, щоб залучити в життя гроші, благополуччя та виконання бажань.

Про це розповідає "Апостроф".

О 23:24 за київським часом відбудеться весняне рівнодення. З цього моменту світловий день починає збільшуватися, а ніч - зменшуватися. До того ж у Північній півкулі з цього дня настає астрономічна весна, яка продовжуватиметься до літнього сонцестояння.

Читайте також: Україну чекає дуже хороша новина: астролог розповіла про "формулу перемоги" та важливу дату

Ритуал на гроші

Потрібно піти в лісисту місцевість (у жодному разі цього не робити на територіях, забруднених вибухонебезпечними предметами), знайти галявину й стати так, щоб сонце повністю освітлювало вас, після чого підняти руки до світла й сказати тричі: "Сонце Ярило світило в небі, всім допомагало, всіх освітлювало. На всіх вистачає, з надлишком, порядком, не багато, не мало, а скільки треба!".

Потім тричі обернутися проти годинникової стрілки, і сказати: "Зараз і навік мені золота світло, грошей достаток, не багато, не мало, а скільки треба!".

Варто не забути принести Ярилу пригощення у вигляді млинців, випічки та квасу чи пива.

Ритуал на благополуччя

Візьміть дві свічки, білу й чорну, горщик із землею та насіння, попередньо розмоченим у воді. Подумки розкажіть насінню, до якого життя ви прагнете, додавайте деталі, візуалізуйте образ життя максимально чітко. При цьому свічки мають бути запалені. Потім посадіть насіння в землю і полийте його водою. Коли насіння почне проростати, ваше життя зазнає позитивних змін.

Ритуал на виконання бажань

Треба залишитися наодинці із собою у кімнаті, запалити свічку, заплющити очі та уявити найзаповітніше бажання так, ніби воно вже виповнилося. Потім варто у своїй уяві помістити образ бажання у рожеву сферу, дати їй вільно піднятися та відпустити її у Всесвіт. Так воно може незабаром стати реальністю.

Раніше "Апостроф" писав, що важливого в дзеркальній даті 23.03.2023.

Вас може зацікавити:

Приречені на невдачу: топ-5 знаків Зодіаку, які притягують проблеми

Чи буде мир в Україні після звільнення Криму: прогноз таролога

Їх не кожен може розгадати: астрологи назвали найзагадковіші знаки Зодіаку