RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

З них вийдуть чудові чоловіки: астрологи назвали чотири чоловічі імені

Експерти назвали чоловічі імена, власники яких вирізняються особливим ставленням до жінок. Завдяки цій якості їм вдається створити міцні стосунки.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: Магніт для неадекватів: п'ять імен жінок, яким не щастить із обранцями

Євген

Євгени зазвичай ласкаві, уважні до жінок, що не може не подобатися. Їм властиво чути свою обраницю, розуміти без слів, висловлювати свої почуття. Вони вміють брати на себе відповідальність за побут, активно виконують домашні обов'язки, влаштовують приємні сюрпризи своїм жінкам. Також вони можуть стати чудовими батьками для своїх дітей.

Ярослав

Такі чоловіки від природи наділені мудрістю. Жінкам не страшно бути відвертими з ними, вони готові ділити з ними і радість, і горе. Вони не ігноруватимуть ваші почуття, будуть поряд у найскладніший час. Ще такі чоловіки відповідальні та безстрашні. Вони не бояться фінансових проблем у сім'ї. Готові боротися за благополуччя свого дому, огорнувши собою жінку від негараздів та бід. З ними вдається збудувати дуже міцні стосунки.

Матвій

Такі чоловіки однолюби. Вони з дитинства ставляться до протилежної статі, як до богинь. Така модель поведінки переросте у глибоке ставлення до своєї жінки. Матвії зроблять усе для своїх дружин. Відгородять від труднощів, забезпечать свою сім'ю. Вони також стають чудовими батьками.

Іван

Такі чоловіки можуть довго не одружуватися, оскільки не можуть обрати на кому. Потім часто розлучаються. Проте в середньому віці "зупиняються" і тоді можуть стати ідеальними чоловіками. Іван може зробити свою половинку щасливою, дістати буквально зірку з неба. Так само трепетно ставиться і до своїх дітей.

Раніше "Апостроф" розповідав, чоловіки з якими іменами правлять світом.

  • Вас також може зацікавити:

Компанія чоловіка у старості їм не світить: жінки з якими іменами ризикують залишитися самотніми

Від них варто триматися подалі: п'ять імен чоловіків, які злякають жінок

Добрі та чуйні: п'ять імен, які носять найкращі сім'янини