RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Спокою з ними не дочекаєшся: чотири найгірші сусіди за знаком Зодіаку

Деякі сусіди здатні перетворити життя людини, яка живе поруч у пекло - постійні гулянки, гучна музика, сварки, з'ясування стосунків і звуки предметів, що падають, здатні звести з розуму навіть саму терплячу особистість.

Які люди за знаком Зодіаку найнестерпніші сусіди розповідає "Апостроф".

Близнюки

Якщо вашими сусідами є представники знака Близнюків, не чекайте спокійного та відокремленого життя. Близнюки не тільки люблять святкування, а й прагнуть залучити до них своїх сусідів. Вони можуть без сорому вдиратися у ваш особистий простір, позичати та звертатися за допомогою в різних ситуаціях, від заміни лампочки, що перегоріла, в під'їзді до ремонту унітаза, що забився.

Читайте також: Тельці відчують себе невпевненими в собі: гороскоп на 2 квітня

Скорпіон

Життя поряд зі Скорпіонами може бути складним, оскільки вони схильні до злопам'ятства та мстивості. Не варто порушувати їхній спокій і тишу - це може призвести до серйозних проблем. Тільки в абсолютній тиші Скорпіон може набути душевної рівноваги, тому гучна музика, гучний телевізор, ремонт або галасливі вечірки можуть викликати в них роздратування. Сусід-Скорпіон зможе помститися вам, використовуючи ті самі методи.

Козеріг

Представники знаку Козерогів схильні до занудства і нетерпимі до тих, хто не відповідає їхнім високим стандартам. Якщо вашим сусідом стане Козеріг, ви неминуче будете змушені брати участь у довгих та детальних розмовах. У своїх розмовах вони вказуватимуть на ваші помилки та недоліки, а також розповідатимуть, як можна виправити певну ситуацію.

Овен

Сусіди, народжені під знаком Овна, вважаються найнабридливішими, оскільки вони прагнуть вдиратися в особистий простір людей, що живуть за стіною. Попри те, що вони хочуть допомогти, вони не розуміють натяків і продовжують нав'язувати свою допомогу, послуги та присутність у вашому житті, що може викликати роздратування та дискомфорт.

Раніше ми писали, які знаки Зодіаку найскладніші до адаптації.

  • Вас може зацікавити:

Відомі своїм неробством: топ – 5 лінивих чоловічих знаків Зодіаку

Не можуть жити без істерик у відносинах: чотири скандальні знаки Зодіаку

Їх нічим не залякаєш: найбезстрашніші знаки Зодіаку