RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

Всі новини

14-й місяць повномасштабної війни: прогноз для України на квітень від відомих астрологів

Квітень, другий місяць весни та 14-й місяць повномасштабної війни, може принести нашій країні чимало змін у політичній та фінансових сферах.

Про це пишуть "Подробиці", які зібрали передбачення відомих астрологів.

Фахівці, які передбачають майбутнє по положенню небесних тіл припускають, що саме квітень може стати переламним у російсько-українській війні.

Читайте: Буде потужний удар: астролог розповів, коли повалять Путіна

За словами Влада Росса ситуація у квітні та травні для України "буде суперовою", а от для президента Росії Володимира Путіна, відповідно, навпаки.

"ЗСУ потужно наступатимуть, з двох сторін буде руйнування російського фронту. На півночі і півдні вся шайка російського диктатора, в тому числі "вагнерівці", буде переможена", - зазначив у своєму прогнозі астролог.

Також, за його словами, у цей період Сили оборони можуть повністю зачистити кордони з країною-агресором.

"Тобто ми візьмемо в оточення всі групи на сході. Це вже може статися 15-17 квітня, коли Уран - планета перевороту - з'єднається з Марсом", - уточнив він.

Влад Росс наголосив, що це буде період, "коли Путін зрозуміє, що він жорстко програв". Скоріш за все, глава Кремля захоче влаштувати нову хвилю мобілізації, але не встигне, оскільки по всіх фронтах у ворога будуть дуже великі дірки.

"До речі, 17 квітня ми можемо завдати удари по Росії", - припускає астролог.

Астролог Марина Скаді наголошує, що о 07:16 20 квітня відбудеться Сонячне затемнення в Овні, який відкриє коридор затемнень, який закінчиться 5 травня, о 20:23 місячним затемненням у Скорпіоні. У цей період, припускає вона, може відбутися контрнаступ українських військових, відбуватимуться шалені військові дії й у будь-якому разі кульмінація вже близька.

А ось таролог Яна Тимощук віщує, що квітень принесе нам емоційні гойдалки, будуть відбуватися ситуації, які не завжди будуть приводити туди, куди треба. Також можуть виникнути проблеми, пов'язані з землею - землетруси та повені.

Крім того, вона передбачає, що Володимир Путін виснажуватиме три українських міста. "Готується нова війна Володимира Путіна. Війна йтиме на виснаження. Це новий етап. Можуть збільшитися нові ракетні удари в трьох містах: Запоріжжя, Харків, Дніпро", - сказала астролог, наголосивши на уважності та обережності у цих регіонах.

При цьому вона наголошує, що Україна обрала нову тактику у боротьбі з російською навалою. "Буде багато втрат з двох сторін, але нам все ж вдасться розтрощити економіку, військову базу і техніку ворога", - переконана вона.

Нагадаємо, що у 2023 році Росію чекає зубожіння і розпад на кілька держав, а російського лідера - смерть. Такий прогноз озвучив засновник Ведичної Академії Шрінатжі, астролог Алакх Ніранжан.

  • Вас може зацікавити:

Війна перейде на територію Росії: астролог назвав термін розпаду країни-агресора

Росія програє війну і на її території розпочнеться зміна влади: астролог озвучив строки

На Росію чекає розпад: астролог розповів, як ділитимуть РФ і коли це станеться