RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

Вміло маніпулюють своїми партнерами: чотири токсичні знаки Зодіаку

Частина людей схильна вірити в кохання з першого погляду, проте маніпулятори, аб'юзери, газлайтери і ґвалтівники є гіршими представниками у стосунках, які змушують свого партнера відчути свою неповноцінність, використовуючи його слабкості.

Ресурс mixnews.lv пише, представники яких чотирьох знаків Зодіаку можуть бути токсичними і маніпулювати оточуючими.

Читайте: Сім'я – їхнє слабке місце: знаки Зодіаку, які розлучаються частіше за інших

Близнюки

Близнюки прагнуть повного контролю у стосунках, зовсім не замислюючись про людей, яких вони можуть образити. Цей знак часто використовує свої неабиякі комунікативні здібності, щоб маніпулювати своїми партнерами, використовуючи їхні слабкості. Вони легко підставлять свого партнера заради того, щоб той відчув себе винним або приниженим.

Рак

Раки навчилися маніпулювати стосунками та використовувати слабкість свого партнера. І хоча у стосунках вони дарують своєму партнерові багато кохання, коли справа доходить до досягнення власних цілей, Раки легко скористаються слабкостями іншого, абсолютно ігноруючи їх потреби.

Лев

Щоб задовольнити своє роздуте его, Леви легко скористаються слабкістю свого партнера, і якщо той раптом упреться, цей знак Зодіаку може вдатися до шантажу, загрожуючи розривом стосунків. Деякі Леви створюють навколо себе настільки негативну ауру, що це може зробити людей, з якими вони зустрічаються, сприйнятливішими до відчуття себе нещасними в довгостроковій перспективі.

Скорпіон

Скорпіони досить хитрі маніпулятори та уникають моментів своєї вразливості у стосунках. Вони здатні легко переконати свого партнера погодитись практично з усім. Спілкування зі Скорпіонами може виявитися стомливим, принизливим та згубним для психічного здоров'я.

Нагадаємо, раніше ми писали про три найскладніші знаки Зодіаку, яких майже неможливо полюбити.

  • Вас може зацікавити:

Завжди та в усьому сумніваються: які знаки Зодіаку недовірливі до світу

Чесніше за них нікого не буває: три знаки Зодіаку, які говорять тільки те, що думають

Найдотепніші: чотири знаки Зодіаку з чудовим почуттям гумору