RU  UA  EN

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.60
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.60
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 травня

Всі новини

Краще за них матерів немає: астрологи назвали трьох жінок за гороскопом

Носії деяких чоловічих імен стануть далеко не ідеальними батьками для своїх малюків, а ось мами, залежно від знаку зодіаку, можуть бути кращими, ніж інші.

Ресурс mixnews.lv пише, представниці яких зодіакальних сузір'їв, як стверджують астрологи, є найкращими мамами.

Читайте: Ніколи не допоможуть батькові та матері: які знаки Зодіаку кинуть батьків у старості

Рак

Жінки-Раки стають відмінними матерями, оскільки саме сила робить їх відмінними батьками, тоді як емоційна чутливість обмежує в інших сферах життя. Вони мають відмінне чуття, розуміють потреби своїх дітей і забезпечують їх нескінченною любов'ю і підтримкою. При цьому мами практичні, терплячі та уважні й сім'я для них завжди буде на першому місці.

Риби

Риби відомі своїм дбайливим характером і по-справжньому розуміють свою дитину, виховуючи емоційно інтелігентних дітей, прищеплюючи любов до мистецтва і заохочуючи їх до творчості. Мама-Риба надає своїм дітям максимальну підтримку на шляху до реалізації їх мрій, навчає дітей ставитись до інших людей з добротою та співчуттям, передаючи їм свою любов до природи, незалежний дух та почуття гордості.

Телець

Жінки, народжені під знаком Тельця, вважаються астрологами найкращими та найвідповідальнішими мамами через свою непохитну терпимість. Такі жінки надійні, розумні й при вихованні дітей роблять усе так, щоб не розчарувати їх. Жінки-Тельці люблять проводити час зі своєю сім'єю і навіть коли вони зайняті по горло, вони намагаються знайти хвилинку для потомства. Вони виховують дітей, у яких розвивають повагу до різних культур та вірувань, при цьому заохочуючи фізичну та розумову свободу.

Нагадаємо, раніше ми писали про найуважніші знаки Зодіаку.

  • Вас може зацікавити:

Усе тримають під своїм контролем: п'ять імен, які носять найбільш владні жінки

Схильні до садизму: два імені, які носять найжорсткіші чоловіки

Складуть конкуренцію будь-якому чоловікові: імена жінок із характером