RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

Всі новини

Усі тримають під своїм контролем: п'ять імен, які носять найбільш владні жінки

Експерти назвали імена жінок, які не тільки прекрасні, а ще й сильні особистості.

"Апостроф" публікує цілий список природжених лідерок, які марять владою та суцільним порядком.

Читайте також: Рідко чогось потребують: жіночі імена, які заряджені на багатство

Алевтіна

На латині це жіноче ім'я означає "сильна", що залишає відбиток на характері власниці. Аля є природженою лідеркою, яка звикла домінувати як у любовних стосунках, так і на роботі. Це сильна і цілеспрямована особистість, яка ніколи не проґавить шансу проявити себе. Проте з партнером поводиться ласкаво та ніжно. Командирка за натурою, вона часто бере відповідальність за важливі рішення, стаючи керівником не тільки в офісі, а й у сім'ї.

Діана

Такі жінки впевнені у своїх силах і знаннях, тому теж потрапили до списку жінок-домінанток. Носійки цього імені не люблять сумнівів, тому свою компетентність показують одразу. Попри вроджені лідерські якості, характер дівчини досить м'який. Діана подобається людям своєю харизмою. Відкритість, легка вдача, непогане почуття гумору, а також відсутність страху в критичних ситуаціях змушують усіх дивитися на володарку цього імені із захопленням. Коханий чоловік не проти підкоритися Діані.

Регіна

Регіни ще з дитинства показують свій міцний характер. Вони будуть істерити, кусатися, кривлятися, шантажувати, маніпулювати та зображати жертву. У дорослому житті Регіна стане справжньою домінанткою, адже всі навички були відточені ще в дитинстві. Жіночна і рішуча носійка цього імені досягатиме бажаного за допомогою інших людей. Вона спокушатиме залицяльників настільки легко, що зможе вибирати, хто з них подобається сильніше.

Тетяна

Такі жінки вольові та непохитні. Тетяни у відносинах теж часто беруть гору над партнером. Жінки з цим ім'ям уміють зробити так, щоб у будинку завжди панували затишок та благодать. У перекладі з грецької Тетяна - "упорядниця", що залишає певний відбиток на вдачі та поглядах дівчини на світ. Через сильну енергетику та характер з шанувальниками у цієї дами іноді можуть виникати проблеми: просто немає гідного чоловіка, з ким володарка імені могла б відчути себе на рівних.

Яна

Яна теж має вроджені якості лідера. Такі дівчата легко прораховують всі можливі ситуації навіть у стресі, вміють швидко реагувати і добиватися вигідного результату. Як і більшість домінанток. За природою Яна самодостатня особистість, тому далеко не всі чоловіки здатні привернути її увагу і тим більше зацікавити. Яни чуйні та добрі, проте ніколи не дозволять собою користуватися. Поруч із такою по-справжньому сильною жінкою чоловіки почуваються у затишку, гармонії та спокої. Але Яна собі шукає справжнього лідера теж.

Раніше ми називали найагресивніших жінок за іменами.

Вас також може зацікавити:

Таємниця їх злиднів розкрита: чоловіки з якими іменами завжди будуть без грошей

Мають сильну енергетику і викликають захват: названі імена жінок

Звучать як образа: які імена українок можуть викликати подив у європейців