RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

Будьте з ними обережнішими: п'ять імен мстивих жінок, які ніколи не забудуть образ

Астрологи, які раніше назвали найкращих матерів за ім'ям, розповіли, жінки з якими іменами дуже злопам'ятні і завжди помстяться своїм кривдникам. Така темна сторона повністю розкривається в Анжеліках, Карінах, Жанах, Анастасіях та Кірах.

Про це розповідає "Апостроф".

Читайте також: Їм начхати на чужі почуття: два імені, які носять найзарозуміліші і байдужі чоловіки

Анжеліка

Анжеліка з дитинства мріє про розкішне життя, тому ставить собі за мету здійснити заповітну мрію будь-якою ціною. І через власну вигоду вона часто використовує чоловіків. Але якщо хтось перешкоджатиме досягненню її мети, то вона не прощає і досягнувши певних висот починає мститися таким людям. Маючи безліч корисних зв'язків, фінанси та інші ресурси, помста Анжеліки буде майстерна і показова.

Каріна

Карина любить літати у своїх фантазіях, що стає для оточуючих випробуванням, тому що вона намагається підлаштувати реальність під свої вигадки. Карина дуже засмучується, якщо її ілюзії зруйнувати. Вона починає мститись усім винуватцям, навіть якщо їй подарували не те, що вона хотіла. Її непередбачуваність та креативність роблять помсту особливо небезпечною.

Жанна

Жанна має дуже вольовий і стійкий характер, вона сильна і не йде на компроміси, добиваючись свого напролом. Проте її принциповість та бажання всіх перемогти можуть легко перетворити її на цинічну жінку, яка нікому не довіряє. Образникам вона теж мстить швидко, болісно і холоднокровно.

Анастасія

За добротою Анастасії ховається інтриганка, яка любить, коли нею захоплюються і звертають увагу лише на неї. У підліткових серіалах такий тип дівчат часто виставляють в образі "головної стерви школи". Якщо на її думку не зважати або дозволити собі знехтувати нею, то її помста буде негайною і дуже підступною.

Кіра

Кіра схильна до заздрості, вона вразлива натура, а тому будь-хто може різко перетворитися на ворога для неї. Особливо її злить, коли її плани зриваються, а в когось усе вийшло. Водночас відіграватись вона любить на близьких людях.

Нагадаємо, астрологи назвали найдволичніші знаки Зодіаку.

  • Вас також може зацікавити:

Кому звалиться з неба успіх у травні: топ – 3 "щасливчиків" за гороскопом

Їхні бажання завжди виконуються: три головні улюбленці долі за знаком Зодіаку

Схильні до садизму: два імені, які носять найжорсткіші чоловіки