RU  UA  EN

Субота, 25 травня
  • НБУ:USD 39.75
  • НБУ:EUR 42.80
НБУ:USD  39.75
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 травня

24 травня

Всі новини

Потребують уваги та підтримки: п'ять знаків Зодіаку, для яких важлива думка близьких

Дата народження впливає на характер людини, деякі знаки Зодіаку стають кращими друзями, а інші - дуже залежать від думки оточуючих.

Про це пише Astrotalk.

Риби

Представники знака мають високу чутливість і емоційність. Вони дуже цінують думку близьких, прив'язані до них і багато на що готові заради того, щоб забезпечити їм внутрішній комфорт.

Рак

Для Раків відносини з близькими дуже важливі, вони схильні до співзалежних моделей стосунків. Представники знака мають підвищену ранимість і болісно переживають холодність важливих для них людей.

Скорпіон

Підтримка у вигляді близькості з іншими живить Скорпіона, хоча він і схильний до маніпуляцій. При цьому представники знаку завжди готові прийти на допомогу близьким та можуть згорнути гори, щоб вирішити їхні проблеми.

Читайте також: Народжені для перемоги: топ-5 найуспішніших знаків Зодіаку

Лев

Хоча Леви можуть здаватися зарозумілими та жорсткими, всередині вони приховують чутливу натуру. Представники знаку болісно переживають конфлікти із близькими. Для них дуже важлива оцінка оточуючих.

Близнюки

Товариські Близнюки жити не можуть без душевних розмов, вони діляться з близькими кожною думкою і планом. Бути вислуханими дуже важливо для представників знака, вони хочуть бути впевненими, що близькі цікавляться всіма їхніми справами.

Раніше "Апостроф" розповідав, які знаки Зодіаку у травні зустрінуть своє кохання.

  • Вас може зацікавити:

Відомі своїм неробством: топ – 5 лінивих чоловічих знаків Зодіаку

Не можуть жити без істерик у стосунках: чотири скандальні знаки Зодіаку

Їх нічим не залякаєш: найбезстрашніші знаки Зодіаку