RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Сварки зміцнюють їхнє кохання: шість пар знаків Зодіаку, які роблять життя один одного цікавішим

Сумісність знаків Зодіаку - шлях до гармонії та успішного спільного життя. При цьому існують зодіакальні пари, сварки між якими лише зміцнюють стосунки.

Астрологи назвали шість пар знаків Зодіаку, які роблять життя одне одного цікавішим.

Читайте також: Роблять гроші з нічого: знаки Зодіаку, які найкраще заробляють

Рак та Терези

Багато людей вважають їх несумісними, тому що Рак занадто емоційний, а Терези цінують урівноважених партнерів. Але стабільність Рака проявляється у його ставленні до особистого життя. У цьому плані він, як ніхто інший, влаштовує Терезів, що легковажно пурхають по життю. Сваряться ці миролюбні знаки вкрай рідко, вважаючи, що "краще поганий мир ніж сварки".

Овен та Близнюки

Хоча вони дуже різні, їм легко бути віч-на-віч. Овен зачарований інтуїцією та легкістю, з якою Близнюки ставляться до життєвих проблем. Близнюків підкорює здатність Овна приймати доленосні рішення у важких ситуаціях. Перепалки між ними виникають, як правило, на побутовому ґрунті і не мають серйозного продовження.

Лев та Стрілець

В обох часто бувають загальні цілі та орієнтири в житті, тому парі не важко досягти компромісу. Цілеспрямований Стрілець заряджає Лева енергією до руху вперед, а добрий за вдачею Лев дозволяє своєму партнеру дивитися на світ більш позитивно. Сильна індивідуальність цих символів змушує їх часто з'ясовувати стосунки, особливо на початковому етапі знайомства. Але дізнавшись, що один одного краще, вони вчаться поважати думку один одного.

Телець і Діва

Цю пару земних знаків поєднує практичний погляд на життя. Вони обидва — невиправні перфекціоністи. Звичайно, це може бути джерелом сварок, але якщо в парі правильно розставлені пріоритети, то ніякі перипетії їм не страшні. У сім'ї Телець має взяти на себе роль ідейного натхненника, а Діва – талановитого виконавця. У разі, якщо конфлікт прийме небезпечний оборот, обидва зроблять усе можливе, щоб він не вилився у серйозні протиріччя.

Риби та Скорпіон

Збоку здається, що Риби та Скорпіон — вибухове та пристрасне партнерство. Але союз цих знаків видається несумісним лише з поверхні. Риби можуть бути надто чутливими, а Скорпіони надто різкими, але завдяки вродженій інтуїції вони чудово розуміють, що відчуває їхній партнер. Відносини цих знаків не позбавлені розбіжностей, але з-поміж них немає таких, які неможливо вирішити.

Терези та Близнюки

Відносини у цьому союзі повітряних знаків побудовані на міцному інтелектуальному зв'язку. "Цементом", що скріплює ці відносини, гороскопи називають спільні захоплення: духовні практики, творчі дискусії. Якщо Терези та Близнюки і будуть сперечатися, то лише для того, щоб знайти істину.

Як повідомляв "Апостроф", раніше відомий астролог Влад Росс розповів, які дні у травні будуть сприятливими та небезпечними для відпочинку та роботи.

Вас може зацікавити:

Від Тельця до Стрільця: 4 знаки Зодіаку, які закохуються через гроші

Людей, народжених під цим знаком, люблять більше всього – за доброту, енергію та оптимізм

Один шлюб на все життя: хто за гороскопом менше схильний до розлучень