RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Готуйтеся до змін: у травні зірки обіцяють двом знакам Зодіаку крутий поворот у житті

За прогнозами астрологів, деякі люди у 2023 році зустрінуть свою другу половинку в той час, як в інших круто зміниться життя вже у травні – це стосується Левів і Козерогів.

Про це повідомляє "Апостроф".

Лев

За словами астрологів, з 1 травня Леви можуть очікувати на підвищення енергії, мотивації та натхнення. Якщо вони працюють над важливим творчим проєктом, то ця енергія може допомогти їм піднятися на новий рівень. Окрім цього, на початку травня у Левів можуть бути зміни в особистому житті – самотні представники знаку Зодіаку можуть зустріти свою половинку, а ті, хто перебуває у стосунках, можуть отримати пропозицію руки та серця або дізнатися про вагітність. Проте, зірки нагадують, що не варто поспішати й тиснути на події, оскільки все відбувається у свій час.

Читайте також: Притягують гроші як магніт: чотири знаки Зодіаку, які легко стають багатими

Козеріг

Козероги довгий час перебували в депресивному стані, який заважав їм відчувати повноцінне задоволення життям. Проте, з 1 травня цей стан може зникнути. По-перше, зникнуть причини, що змушували їх хвилюватися та не давали можливості спокійно спати. По-друге, з'являться нові можливості, перспективи та привабливі пропозиції. Зірки радять Козерогам не гаяти час і намагатися зловити щастя за хвіст, оскільки цей час, коли всі двері відкриті, може закінчитися дуже швидко.

Раніше ми писали про те, кого зі знаків Зодіаку люблять найбільше.

  • Вас може зацікавити:

Гаманці стануть товстішими: два знаки Зодіаку, яких у травні 2023 року чекає грошова надбавка

Психолог, вчитель, актор: які професії найкраще підходять різним знакам Зодіаку

Який стиль одягу найбільше підходить різним знакам Зодіаку: фото