RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Проявляють дива витримки: імен чоловіків, здатних стерпіти будь-які істерики коханої

Експерти назвали такі чоловічі імена, які здатні витерпіти будь-яку істеричну особу поруч. Терплячості можна точно позаздрити В'ячеславу, Михайлу, Демиду, Юрію та Мирону.

Про це повідомляє "Апостроф"

Читайте також: Добрі та чуйні: п'ять імен, які носять найкращі сім'янини

Протилежності притягуються, адже активні та емоційні жінки випадають на долю цим смиренним та спокійним чоловікам.

В'ячеслав

Чоловіки, які мають таке ім'я, легко стерплять надто активну дружину. Для їхнього характеру властиві: розважливість, консерватизм, доброта та спокій. Вони з гумором підходять до життя, можуть розділити раптовий емоційний порив партнерки. Більшу частину часу вони перебувають у стані збереження енергії.

Михайло

Михайлу просто заплющити очі на всі недоліки обраниці. При цьому істерична жінка для них є викликом та перевіркою на міцність та витримку. Михайло не проти себе випробувати. Він може спеціально обрати саме неврівноважену особу, щоб подивитися, на що здатен сам і чи під силу впоратися.

Демид

Демид не виносить щоденну рутину, тому готовий бути поруч з людиною-"оркестром", терпіти істерики і концерти. Він обирає партнерку, яка максимально не схожа на нього характером. Романтики за натурою, вони готові стерпіти всі капризи своєї кралі. Така різноманітність радує Демида, він навіть пишається чудасіями своєї коханої.

Юрій

Юрій не любить суєти і галасливих компаній. Такі чоловіки зберігають звичку уникати зайвої активності. Обирають професії, де потрібен мінімальний контакт з людьми. Але настає такий момент, коли їм на голову звалюється галасливе й неординарне щастя. Юріям настільки подобаються яскраві, активні натури, які кожен день роблять несхожим на інший, що можуть легко одружитися з артистичною й істеричною коханою.

Мирон

Мирон обирає владних жінок з домінуючим характером. При цьому не обов'язково, що він стане жертвою тиранії з боку дружини. Він щиро віддано кохатиме обраницю, спокійно ставитиметься до її вибухового характеру і навіть іноді намагатиметься підлаштовуватися під активність дружини. Попри скандали й сварки, дружина може винуватити Мирона у його сталевості та безініціативності.

Раніше "Апостроф" повідомляв, які чоловічі імена будуть популярними у 2023 році.

  • Вас може зацікавити:

Захищають від усіх бід: шість найщасливіших імен для хлопчиків та дівчаток

Які імена не варто давати дитині: дві народні прикмети

Вони непопулярні серед жінок: чоловіки з якими іменами дратують протилежну стать