RU  UA  EN

Вівторок, 14 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

14 травня

13 травня

Всі новини

Захищають від усіх бід: шість найщасливіших імен для хлопчиків та дівчаток

Експерти назвали найщасливіші чоловічі та жіночі імена, які можна вважати справжніми талісманами для своїх власників. У списку - шість імен.

Про це повідомляє Сlutch.

Катерина

Ім'я Катерина дарує щастя та наділяє свою володарку таким характером, що їй дуже таланить у житті. Катерини вважаються амбітними та впевненими в собі жінками.

Читайте також: Любовна магія: жіночі імена, володарки яких можуть завоювати чоловіків одним поглядом

Ольга

Ще одне щасливе ім'я - Ольга. Такі жінки мають сильну інтуїцію та здатність до аналітики. Завжди приймають тільки правильні рішення.

Ірина

Ім'я Ірина має дуже сильну енергетику, що дозволяє досягати успіху у всьому: кар'єрі та коханні. Таким жінкам часто щастить, тому рідко живуть у бідності.

Олександр

Експерти стверджують, що ім'я Олександр - теж енергетично сильне. Здатне наділити чоловіка стійкістю, впевненістю та непохитністю. Його володар може стати дуже успішним у кар'єрі. Ще користується жіночою увагою і може злетіти на вершину життя.

Олексій

Ім'я Олексій є справжнім талісманом для свого володаря. Його носять захисники та лідери. Хоч такі чоловіки мають м'який характер, та коли потрібно - можуть проявити твердість. Це дозволяє досягати успіху в усіх сферах.

Михайло

Чоловіки на ім'я Михайло мають знати, що їхні тезки - наймогутніші Архангели Господні. Ім'я може подарувати удачу власникові, наділити силою, лідерськими якостями та благословенням.

Раніше ми писали про те, що було названо імена найпостійніших чоловіків, які не поспішають вести кохану під вінець.