RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

Космічні енергії найбільш небезпечні для диктаторів: що принесе місячне затемнення 5 травня

У п'ятницю, 5 травня, о 17 годині 24 хвилини за Грінвічем (о 15 годині 24 хвилини за Києвом) відбудеться місячне затемнення в 15-му градусі Скорпіона. Це особливо небезпечний період для влади диктаторів.

Про це розповіла астролог Валентина Віттрок.

Читайте також: Легко не буде нікому: що принесе місячне затемнення знакам Зодіаку

"Присутність Місяця в знаку Скорпіона сама собою може призвести до неприємних симптомів, серед яких – емоційний збій, посилення криміногенної обстановки, збільшення агресивності, яка буквально витатиме в повітрі, нагнітаючи напруженість в атмосфері та взаєминах між людьми. У цьому випадку картина світу взагалі і кожного конкретного життя зокрема посилюється декількома факторами, які роблять її ще ірраціональнішою", - зазначила вона.

Зокрема, поруч із Місяцем у цей момент перебуватиме Прозерпіна – планета, яка ще не відкрита астрономами, але має потужну силу трансформації. Також цього дня Ліліт (Чорний Місяць), що перебуває у знаку Лева, буде формувати напружені аспекти до затемнення, торкаючись теми влади та пов'язаних з нею гордині та узурпації - можна припустити, що космічні енергії не найкраще позначаться на диктаторах, які живуть за принципом "держава - це я", - наприклад, лідерів Росії та Північної Кореї.

Окрім того, Місяць і Сонце в момент затемнення будуть перебувати в 15 градусах так званої "брами Аватару" - це особливі канали сходження на Землю космічної енергії: будучи зібраною в точках рівнодення, вона вивільняється і дає потужний результат. Як правило, це час реалізації важливих планів і втілення в життя проєктів, які тривалий час відкладалися на потім – зараз до них нарешті можна ставати. А оскільки під час затемнення відбувається максимальний прояв енергії, діти, народжені цього дня, стануть провідниками вищих сил - батькам необхідно звернути увагу на цей момент.

Насамкінець Уран, який у цей час поруч із Сонцем у знаку Тельця, може спровокувати потужні природні катаклізми, вибухи та техногенні аварії. День доволі небезпечний, треба виявляти обережність та берегти себе, додала астролог.

Нагадаємо, раніше ми писали, що не можна робити в травневе місячне затемнення.

  • Вас може зацікавити:

В оточенні Путіна є три групи: політтехнолог дав прогноз перевороту в Росії

Астролог назвав ім'я наступника Путіна, який одразу програє війну

Скільки має двійників? У мережі вказали на відмінності у зовнішності Путіна за останній місяць, фото