RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Їхнє життя складається з "чорних смуг": п'ять знаків Зодіаку постійно переслідують неприємності

У житті кожної людини рано чи пізно відбуваються різні неприємності, однак у деяких знаків Зодіаку вони виникають набагато частіше, ніж в інших.

Ресурс mixnews.lv пише, представники яких зодіакальних знаків проблеми знаходять самі.

Читайте: Випромінюють світло і добро: астрологи назвали топ-5 найкращих друзів серед знаків Зодіаку

Овен

Імпульсивні Овни, як природжені авантюристи, посідають почесне, але сумнівне перше місце серед усіх знаків Зодіаку щодо пошуку пригод на свою "п'яту точку". Вони, буває, не встигають упоратися з важливими справами та підводять близьких людей. Крім того, цьому знаку дуже непросто подолати свою непосидючість і вони можуть стрімголов кинутися в епіцентр якоїсь сумнівної витівки, зовсім не дбаючи про можливі ризики.

Риби

Безпечні та вітряні Риби не вміють раціонально розпланувати свій день. Багато представників цього зодіакального сузір'я досить ліниві і їм просто не вистачає посидючості для виконання якихось рутинних завдань. Цей знак не вміє стримувати дані собі та іншим обіцянки, причому Риби рідко роблять висновки зі своїх помилок, оскільки їм важко змінюватися.

Діва

Більшість Дів активно генерує сумні думки та вбирають негативні настрої інших людей, чим псують собі життя. Цьому знаку навколишній світ здається сірим, безликим і жорстоким. Щоб Дівам, які маскують свою емпатію агресією, жилося легше, а неприємності траплялися рідше, їм необхідна віра в краще і підтримка близьких людей.

Водолій

Самовпевненість Водоліїв часто грає проти них самих, вони схильні переоцінювати свої сили і беруть на себе набагато більше, ніж зможуть "вигребти". Вони під зав'язку завантажені справами від світанку до заходу й часто заплутуються у своїх обов'язках і обіцянках. Однак цей знак здатний зробити висновки та вчитися на своїх помилках.

Телець

Тельці впевнені у власній обдарованості та чарівності, а потім страждають від неприємностей, викликане переоціненістю їх здібностями. Найбільше проблем це якість привносить у професійній сфері. Заважає честолюбним і впертим Тельцям і притаманні їм гординя з жадібністю.

Нагадаємо, раніше ми писали про знаки Зодіаку, які закохуються у найкращих друзів.

Вас може зацікавити:

Люблять швидку їзду та адреналін у крові: три знаки Зодіаку, яких краще тримати подалі від авто

Літо, яке запам’ятається на все життя: астрологи напророкували щасливий період чотирьом знакам

Роблять із мухи слона: які знаки Зодіаку люблять перебільшувати