RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Літо, яке запам’ятається на все життя: астрологи напророкували щасливий період чотирьом знакам

У травні двох знаків Зодіаку очікує крутий поворот у житті, а ось представників чотирьох знаків прийдешнє літо стане неймовірно щасливою порою року з прогулянками на природі у лісі, біля річки чи моря, пікніками, романтичними вечорами.

Про це пише "Обозреватель".

Планетарні рухи влітку, за словами астрологів, відкриють енергію змін, адже Сатурн, Уран, Нептун, Плутон, Венера та Меркурій будуть у цей період ретроградними.

Читайте: Ретроградний Меркурій зіпсує життя трьом знакам Зодіаку: зірки радять "пливти за течією"

Телець

Телець відчує себе впевненим, бадьорим та енергійними, оскільки Юпітер рухатиметься через його перший дім ідентичності. Транзит наповнить оптимізмом цей знак Зодіаку. Тельцю потрібно переглянути розпорядок дня, врахувати можливості на роботі чи навіть вірогідність переїзду.

Літо буде наповненим новими знайомствами, розвагами та подорожами. Марс, планета активності, перебуватиме у вашому п’ятому домі задоволення, починаючи з 11 липня. Ви будете насолоджуватися всім, що запропонує вам життя. 31 липня Марс утворить тригон з Юпітером, що є одним із найбільших сигналів в астрології щодо удачі та успіху. Тельцю залишається лише діяти та ризикувати, адже ви насправді готові до нових можливостей.

Лев

Усі зусилля Лева нарешті помітять та оцінять, й на роботі настане той самий "зірковий час". Юпітер продовжить транзит через десятий дім кар’єри. Влітку з’явиться безліч можливостей, аби побути у центрі уваги.

Й чим більше ви працюватимете на повну, тим більше винагород отримаєте. Мова йде про кар’єрне зростання, нові можливості та професійний успіх. 19 червня Юпітер буде в секстилі з Сатурном – тому вам потрібно вибрати правильні можливості та по-справжньому насолоджуватися всіма своїми досягненнями.

Стрілець

Юпітер, яка є правлячою планетою Стрільців, принесе оптимізм і зростання у ваш шостий дім роботи та здоров’я. Загалом, літо буде для цього знаку дуже вдалим. Якщо ви чомусь шукаєте роботу – знайти її буде напрочуд легко, співбесіди пройдуть успішно і вам пратично одразу запропонують бажану посаду, а ви отримуватиме справжнє задоволення від цієї роботи.

Ви можете відчути внутрішню трансформацію. Вам стане зрозуміло, що колишні вже не мають такого важливого значення. 31 липня Марс потрапить у тригон з Юпітером у вашому шостому домі роботи. Ви можете ухвалювати імпульсивні рішення, які позитивно вплинуть на вашу суспільну репутацію.

Скорпіон

З Юпітером у сьомому домі партнерства та транзитом ретроградної Венери через десятий дім кар’єри Скорпіону настав час ухвалити важливі рішення як у особистому житті, так на роботі. Тому літо виявиться для вас часом активних переговорів та ділових угод.

Якщо ви перебуваєте у тривалих стосунках, можливо, ви перейдете на наступний рівень: шлюб, народження дитини чи переїзд. 23 серпня Марс і Плутон утворять тригон, що дасть вам прилив амбіцій і підкреслить ваші лідерські здібності.

Нагадаємо, раніше ми писали про знаки, які одружуються пізніше за інших.

  • Вас може зацікавити:

Полюбляють експериментувати у ліжку: астрологи назвали знаки Зодіаку

Завжди заступляться за свого чоловіка: найвинахідливіші знаки Зодіаку

Роблять із мухи слона: які знаки Зодіаку люблять перебільшувати