RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

Всі новини

Відчують приплив сил на вихідні: астрологи назвали знаки Зодіаку

Попереду вихідні, а значить - настав час зайнятися улюбленими справами. Флірт, романтичні стосунки , хобі, зустріч з рідними та близькими людьми. Час активних процесів. Але деякі люди найближчим часом будуть наповнені енергією більше, ніж решта.

"Апостроф" розповідає , хто "вичавить" із цього вікенду по максимуму!

Читайте також: Почалася "біла смуга": 5 знаків, яким пощастить до кінця травня

ОВНИ

У ці дні Овни сміливо досліджуватимуть нові горизонти та розширюватимуть навички. Вони готові братися за нові проекти та розпочинати великий шлях без тіні сумніву та страху. Вони відчують цунамі енергії та будуть переповнені натхненням. Це дозволить їм не звертати увагу на будь-які перешкоди - вони здатні на все.

ТЕЛЬЦІ

Представники цього зодіакального кола у суботу та неділю відчують неймовірний розквіт творчого потенціалу. Тільці відчують натхнення та будуть особливо креативними у своїх штучних заняттях чи творчих проектах. Саме час трохи відірватися від землі та занурити у свої ідеї. Ви здатні досягти великих результатів.

БЛИЗНЮКИ

У вас найближчими днями з'явиться можливість насолодитися різноманітністю та новими можливостями. Задоволення та користь принесе спілкування з новими людьми – сміливо заводьте нові знайомства та відкривайте своє серце. Ви можете очікувати на цікаві та хвилюючі розмови, які стануть джерелом натхнення та нових цікавих ідей.

РАКИ

Для цих людей вікенд стане періодом, коли вони відчують підживлення емоційною силою. Раки добре відомі глибокою емпатією та чутливістю, і в цей час вони зможуть повною мірою скористатися своїми емоційними ресурсами.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що астрологи на основі аналізу дати народження мільярдерів дійшли висновку, хто може стати щасливчиком у питанні фінансів.

Вас може зацікавити:

Стабільність для них – смерть: чотири знаки Зодіаку, які постійно змінюють своє життя

Цінують порядок і чистоту: три найакуратніші знаки Зодіаку

Лінива четвірка: знаки Зодіаку, які постійно відкладають роботу на потім