RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Під цими знаками народжуються мільярдери: астрологи назвали 4 знаки, яким щастить у бізнесі

Астрологи на основі аналізу дати народження мільярдерів, зробили висновок, хто може стати щасливчиком у питанні фінансів. У списку чотири знаки: Діва, Овен, Водолій та Риби.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: Готуйтеся до змін: у травні зірки обіцяють двом знакам Зодіаку крутий поворот у житті

Діва

Діва вважається одним із найбагатших зодіакальних знаків. З-поміж доларових мільярдерів приблизно частка у 12% належить народженим під цим знаком. Їм вдалося досягнути багатства за допомогою своїй працьовитості, комунікабельності та чарівності, зауважують фахівці. Тому слід добре старатися, щоб бути у цій когорті щасливчиків.

Овен та Водолій

Овни та Водолії далі йдуть у рейтингу найбагатших людей планети, їм належить частка у 8%. Зокрема, Водолії легко можуть заробити величезні статки завдяки своєму широкому кругозору та дружелюбності. У них така любов до свободи, що часто не сковують себе сімейними узами, тому ніщо не може відволікти від заробітків. Овни славляться своєю наполегливістю. Можуть досягнути усього самі за допомогою своєму працелюбству. Проте в їхньому арсеналі - не без хитрості та спритності.

Риби

Риби теж часто фігурують у списках багатіїв. За словами астрологів, цей знак наполегливий та впертий. Такі люди легко можуть заробити величезні статки, а для цього потрібна лише кмітливість, яка приведе до успіху. Ще вони мають неймовірну інтуїцію, тому переслідують успіх, як мисливці свою здобич.

Раніше ми писали про те, кого із знаків зодіаку люблять найбільше.

  • Вас може зацікавити:

Завжди заступляться за свого чоловіка: найвинахідливіші знаки Зодіаку

Роблять із мухи слона: які знаки Зодіаку люблять перебільшувати

Полюбляють експериментувати у ліжку: астрологи назвали знаки Зодіаку