RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Народжені під знаком Риби: у чому полягають відмінності жінок та чоловіків

Астрологи, які назвали ключових спокусників за зодіакальним знаком розповіли головні відмінності жінок та чоловіків під сузір'ям Риби.

Про це повідомляє медіа "Слово та Фрази".

Читайте також: Астрологи назвали найжорстокіші знаки Зодіаку, яким не вистачає співчуття до інших

Зовнішність

Чоловіки та жінки обирають різний стиль. Риби-чоловіки, як правило, обирають простий одяг, не прагнуть ексцентричності. Віддають перевагу комфорту, аніж трендам чи красі. Натомість жінки-Риби люблять виділятися. Одягають яскраве вбрання, таке, щоб відрізняти від інших. Прагнуть унікальності.

Бажання допомагати

Чоловіки-Риби радо допомагають друзям та товаришам, однак, що стосується допомоги своїм половинкам, то тут астрологи радять говорити їм прямо, чого саме потребують, адже вони не завжди розуміють натяки.

Жінки-Риби особливо вибіркові у тому, кому варто допомагати. Що цікаво, безкорисливо готові допомогати своєму партнеру. Тоді як для інших їм шкода сил.

Ставлення до фінансів

Чоловікам-Рибам не особливо важливий високий матеріальний достаток, вони не є амбітними у цьому питанні. Не для всіх багатство є життєвою мрією. Водночас жінкам цього знаку важливо вийти вдало заміж, знайти своє призначення та заробити більше грошей. При цьому вони не меркантильні, просто хочуть займатися хобі, яке вимагає значних фінансових вливань, тому шукають партнера - такого ж чуттєвого мрійника, як вони самі.

Таланти

Чоловіки схильні займатись музикою, літературою, використовують потужну творчу інтуїцію у наукових дослідженнях. Жінки захоплюються живописом, рукоділлям, акторською майстерністю, проявляють особливу прихильність до тварин, а ті відповідають взаємністю. Жінки вміють самі знаходити своє місце в житті і досягати успіху без сторонньої допомоги, а чоловікам потрібна підтримка від оточення.

Працьовитість

Чоловіки завдяки терплячості вміють компенсувати відсутність сильних амбіцій, а жінки, попри амбітність, часто стикаються з перевтомою. Тут важливо працювати над собою. Астрологи радять не сприймати недоліки як даність, а прагнути їх долати. Риби не повинні забувати про свої надзвичайні таланти та здібності, які дозволять досягнути багато чого.

Раніше ми розповідали, до яких знаків Зодіаку не потрібно звертатися за допомогою.

  • Вас може зацікавити:

Стабільність для них – смерть: чотири знаки Зодіаку, які постійно змінюють своє життя

Фортуна сприятиме у всьому: астрологи назвали щасливчиків червня

Під цими знаками народжуються мільярдери: астрологи назвали 4 знаки, яким щастить у бізнесі