RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Знають все про все: ТОП–3 пліткарі за гороскопом

Астрологи, які раніше розповіли про найгірших боржників за гороскопом, тепер назвали три знаки зодіакального кола, які люблять пліткувати.

Про це повідомляє Ukr.Media.

Читайте також: Їм можна довірити все: три знаки Зодіаку, які найкраще зберігають таємниці

Близнюки

Як стверджують фахівці, Близнюки без сорому люблять переказувати пікантні деталі свого життя. Це розслаблює співрозмовників і вони починають довіряти одкровенням. Завдяки цьому самі починають говорити зайве. Близнюки отримують безліч таємної інформації, яку потім переказують іншим. Однак у результаті таке прагнення до відомостей і потреба у їх передачі близькі та знайомі починають сприймати вкрай негативно.

Овен

Овен збирає інформацію довкола, адже розцінює її як зброю. Завдяки цьому намагається контролювати ситуацію. Він ніколи не пліткує просто так. Це справжній стратегічний хід, який запускає виключно задля вигоди. Також, обговорення того, що сталося, допомагає цьому знакові впоратися з власними емоціями.

Стрілець

Стрільці мають широке коло друзів. І, довідуючись про секрети, намагаються допомогти. Цей знак вважає, що серед друзів не повинно бути секретів і переконані, що розповідь другові про проблеми піде тільки на користь. Також Стрільці люблять пліткувати про протилежну стать, подорожі, подробиці чужого приватного життя. Тоді як про свою сім'ю говорять тільки позитив.

Раніше ми розповідали про 5 знаків Зодіаку, які зустрінуть велике кохання у 2023 році.

  • Вас може зацікавити:

Стабільність для них – смерть: чотири знаки Зодіаку, які постійно змінюють своє життя

Лінива четвірка: знаки Зодіаку, які постійно відкладають роботу на потім

Цінують порядок і чистоту: три найакуратніші знаки Зодіаку