Лайм

Беруть гроші і не повертають: астрологи назвали найгірших боржників по гороскопу

Дізнайтесь, кому не варто позичати гроші

Є знаки Зодіаку, які не вміють поводитися з грошима, вони більше мріють про те, щоб заробляти замість того, щоб заробляти насправді. А є ті, хто постійно позичає гроші, але ніколи їх не повертають. Астрологи Pinkvilla назвали найгірших боржників по гороскопу.

Фото: Getty Images

Лев

Леви сильно залежать від своїх друзів і люблять отримувати від них фінансову вигоду. Вони часто беруть у борг з обіцянкою незабаром повернути гроші. Але цілком ймовірно, що ви більше ніколи не побачите жодної копійки з тієї суми, яку позичили. Якщо ви дружите з Левом, тримайте свої гаманці подалі від них.

Козеріг

Козероги ведуть безтурботний спосіб життя і завжди дуже сміливі, коли справа стосується грошей. Вони не соромляться брати їх у борг, якщо вони їм знадобляться. Представники цього знаку Зодіаку витрачають чужі гроші без роздумів та часто не повертають борги.

Читайте також: Топ-6 знаків Зодіаку, у яких найбільше шансів розбагатіти у 2023 році.

Фото: Getty Images

Стрілець

Стрільці – це люди з чистим серцем, які ніколи не захочуть завдати вам шкоди. Однак їм не вистачає передбачливості та обачності у грошових питаннях. Вони часто випадково забувають про накопичені борги. Тому ви можете не розраховувати на повернення своїх грошей, тому що вони просто забули про те, що позичали.

Скорпіон

Скорпіона називають найбільш егоїстичним знаком Зодіаку, який часто дбає лише про власні потреби, а проблеми інших людей навіть не розглядає. Можливо, саме тому вони вважають, що мають право займати великі суми у своїх родичів і найкращих друзів. Єдина проблема полягає в тому, що повернення грошей не є пріоритетом для Скорпіона. Вони вважають за краще ухилятися від телефонних дзвінків друзів, які чекають на повернення боргу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Їх краще не злити: які знаки Зодіаку найбільш запальні

Овни, Леви та Скорпіони є найбільш запальними знаками Зодіаку, розповіли астрологи - фахівці поділилися подробицями про їхні характери

Запорука гарного врожаю: як правильно поливати томати після висадки в ґрунт

Як необхідно поливати томати після висадки у відкритий ґрунт, а також якою має бути температура води, щоб не нашкодити рослинам

Швидко і корисно: рецепт запашної сирної запіканки з яблуками

Сирна запіканка з яблуками - корисний та швидкий сніданок для всієї родини, який можна приготувати і в духовці, і в мультиварці