RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

З них виходять найвірніші чоловіки: названо 5 чоловічих імен

Для деяких жінок зустріти надійного чоловіка із потужною енергетикою непросте завдання. Зберігати вірність сім'ї у світі повному спокус здатні лише володарі певних імен.

"Апостроф" розповідає, володарі яких імен є найвірнішими чоловіками.

Читайте також: Овни та Скорпіони на порозі великих змін: гороскоп для всіх знаків на тиждень

Сергій

Зодіакальним знаком цього імені є Терези, які наділяють чоловіка, мудрістю, високими моральними принципами та вірністю. Їх не можна назвати вітряними особами та шукачами пригод. Якщо Сергії закохуються, то негайно одружуються, зберігаючи вірність своїй обраниці. Сергій завжди дотримується принципу: уникати будь-яких спокус і ніколи не прощати зради.

Артем

Артеми також є підопічним Терезів. Цим ім'ям керує планета Венера, тому Артеми цінують чуттєвість та щирість у стосунках. На Артемів можна покластися у всьому, адже вони цінують чесність та довіру. Такий чоловік ніколи не брехатиме і вивертатиметься.

Георгій

Ім'ям Георгій керує Стрілець. Ці чоловіки люблять компанію гарних жінок. Георгій чесний у своїх намірах і сім'я для нього, є центром світу. Георгій свято вірить, що дружина дається один раз і на все життя, тому він буде ідеальним сім'янином і надійним супутником.

Єгор

Керує Єгором планета Юпітер, яка не любить біганини та невизначеності. Чоловік з таким ім'ям відрізняється раціональним та логічним мисленням. І якщо він одружується, то для того, щоб стати для своєї дружини надійною опорою. Єгор не приймає дволичності та лицемірства. Чоловік із цим ім'ям зберігатиме вірність до кінця, оскільки іншу поведінку вважає неприпустимою для себе.

Анатолій

Анатоліями керує Телець – консервативний, відданий та вірний знак. Ці чоловіки завжди орієнтовані на сім'ю та кохану жінку. Поруч із коханою, він просто не потребує когось іншого. Анатолій буде не лише відданим чоловіком, а й добрим другом для другої половини.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що астрологи назвали, які три знаки Зодіаку переслідуватимуть проблеми та негаразди.

Вас також може зацікавити:

Місячні вузли в Овні: що чекає знаки Зодіаку в наступні півтора року

У кожного свої страхи: чого бояться знаки Зодіаку

Марс і Меркурій змінили становище: що чекати знакам Зодіаку до кінця серпня